ja do tej pory bylem zagorzalym zwolennikiem megsa gold classa, ale ostatnio sprobowalem na ojca aucie tego :
http://allegro.pl/meguiars-ultimate-liq ... 28107.html
zajebiscie szybko sie naklada, dobrze sie sciera, no i nie zostawia bialego nalotu.
kropelkowanie po nim miazga.
dla mnie teraz numer jeden
polecam
[ Dodano: 2016-05-03, 17:14 ]
pawelec pisze:pepi pisze:pawelec pisze:Chce usunąć tylko zaschniete kropkę po umyciu auta...
-woda ma być wytarta z auta
krople by ci zeszły
prawdopodobnie coś chemicznego zostało
możesz zobaczyć czy to nie pójdzie płynem do mycia bezdotykowego
Może to ze do wiaderka dolalem szamponu do aut oraz troszkę płynu do mycia naczyń. ... zawsze tak mylem swoją poprzednia audi tylko ze miałem doprowadzony lakier do porządku i splywalo bez smug i nic nie zostawalo
nie wiem czy woskujesz auto ale jak woskujesz i pozniej myjesz plynem do naczyn to woskujesz na darmo.
[ Dodano: 2016-05-03, 17:15 ]
pawelec pisze:Witam.
Chce usunąć tylko zaschniete kropkę po umyciu auta... co polecacie? No i cały lakier mam taki szorstki

Użyłem swoich poliur które miałem i nie pomoglo, ani Nigrin(mikro tec - preparat czyszczący do lakieru) ani Sonax ( xtream nano pro) które używałem na innych autach i efekt był od razu a tu inna karoseria i jestem zaskoczony ze nic nie udało mi się zrobić
Wszyscy tu piszą o polerce lakieru a ja tego na razie nie chce ze względu na czas
kup sobie glinke meguiarsa albo mothersa, to jest lekarstwo na twoj chropowaty lakier.
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"