Z nimi to ciężki temat 4 sztuki ktore były to ja wykupilemLukas134 pisze:jordan233, super to wygląda, ale tak patrząc po allegro czy olx to nie bardzo są graty do takiej przeróbki
A8 D3 4.2 Supercharged by Jordan233
aaaa, to jednak coś innego.... to do HDD masz pewnikiem dużo prostszą drogęjordan233 pisze:nie kupiłem typowego rejestratora video
Już kilka miesięcy temu kupiłem oddzielne urządzenie z wyjściami na 2 oddzielne kamery z własnym zasilaniem.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
FOSS pisze:aaaa, to jednak coś innego.... to do HDD masz pewnikiem dużo prostszą drogęjordan233 pisze:nie kupiłem typowego rejestratora video
Już kilka miesięcy temu kupiłem oddzielne urządzenie z wyjściami na 2 oddzielne kamery z własnym zasilaniem.
tak w razie problemów z SD to HDD też da się wrzucić (trzeba będzie ingerować w urządzenie )
Zobaczymy jak to będzie chodzić.
Co do standardowego rejestratora video ,to mam również jakiś z 2 kamerami - ale bateria już w nim kompletnie padła i czasami był problem z karta SD ,zapisywało dźwięk ale obraz przerywał.
O dziwo od paru miesięcy problem ustał i obraz z kamer i dźwięk się nakłada dobrze.
Z karty 32GB przeszedłem na 16GB i jest ok
jordan233, już wszystko gotowe??
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz