sterownik jest ok, ale jak piszesz reszta, czyli wtryski juz padaja powoli a niestety pod ten sterownik nic innego nie podepne, wiec musze komplet wymienicApophis pisze:Sterownik BRC (no chyba że się psuje samo ECU BRC)jest bardzo dobry a zużyte elementy możesz zastąpić tak jak w przypadku reduktora.
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 98 4.2PB/LPG ] Telepanie silnia na wolnych obrotach
- CINEK
- Super Klubowicz

to nie jest zwykły napęd...to
-
Gość
- CINEK
- Super Klubowicz

-
Gość
Marcin jesli mowisz że pod centralke nie podejda inne wtryski to ok,tego nie wiem. Ale BRC ma w ofercie teraz tańsze może się o nie doinformuj?
Ja poki co jak za rok czy dwa bede miał problemy to pewnie walne cały pakiet nowych wtrysków i parownik bo przecie juz sie dawno zwrociło,zarobiło na kolejne i kolejne tyle w kiermance
Ja poki co jak za rok czy dwa bede miał problemy to pewnie walne cały pakiet nowych wtrysków i parownik bo przecie juz sie dawno zwrociło,zarobiło na kolejne i kolejne tyle w kiermance
-
Gość
-
emilus143
- Super Klubowicz

-
Gość
- CINEK
- Super Klubowicz

to ty chyba keihiny musisz miec bo brc to 200zł chodzą.emilus143 pisze: bo jeden kosztuje 400 zł
generalnie za czyszczenie myjką ultradźwiękową trzeba koło 400zł dać a za tą cenę będziesz mieć już nowe wtryski barracudy...jesli tylko możesz w serowniku mapowanie zmienić na inne to wywal co masz kup nowe
-
emilus143
- Super Klubowicz

Mam takie coś
http://www.agsiedlik.pl/produkt,2510,wt ... y-typ.html
Gość który sprzedaje części do Prins VSI, powiedział że pod moją instalkę tylko keihiny
Gość który sprzedaje części do Prins VSI, powiedział że pod moją instalkę tylko keihiny
I`m the LPG master
- CINEK
- Super Klubowicz

tak myslałem
do mojego speca od lpg przyjechal koles landrowerem sport hse na tych wtryskach...ten wywalił je i wstawił inną instalkę 3x tańszą na włąśne barracudach. Klient po wszystkim powiedział ze kilka razy sprawdzał bo myślał ze auto cały czas na pb jedzie
...
fakt, faktem są to dorbe wtryski ale jak wspomniałem ceny są zaporowe.... przykład mojego obecnego twina. 430zł a geniusz prawie 1000zł..mimo że mniej wydajny
barracudy podobno działają na niemal idenyczniej zasadzie co keihiny dlatego da się je podmienić a kosztują 4,5x mniej. popytaj na LPG FORUM.
fakt, faktem są to dorbe wtryski ale jak wspomniałem ceny są zaporowe.... przykład mojego obecnego twina. 430zł a geniusz prawie 1000zł..mimo że mniej wydajny
barracudy podobno działają na niemal idenyczniej zasadzie co keihiny dlatego da się je podmienić a kosztują 4,5x mniej. popytaj na LPG FORUM.
-
Gość
- CINEK
- Super Klubowicz

ale nawet jesli to i tak wyjdzie taniej dwa razy wymieniać niż raz BRC kupić..... sorry no ale ja się zraziłem, bo już oprócz Ciebie to chyba nikogo nie znam kto by był z brc zadowolny

przykład>
twin 430zł - geniusz 890zł
wtryski barracuda - 70zł , brc - 200zł inaczej listwy 560zł vs. 1600zł
różnica jest
przykład>
twin 430zł - geniusz 890zł
wtryski barracuda - 70zł , brc - 200zł inaczej listwy 560zł vs. 1600zł
różnica jest
-
Gość
Heh wiesz z BRC to jest tak że kazdy zadowolony bo nic sie nie dzieje x lat a po tym czasie wieeekla trauma
Auta tez powinno sie zezłomowac bo pało łozysko w kole 
bez przesady raz ci się trafił bubel produkcyjny i juz załamka
Ja jak miał bym tak to roztrząsać to powinienem sie na smierc obrazić na pompe paliwa czy nie wiem całe audi za to że straciłem tyle kasy na pitolenie się z problemem klątwy vdo.
Padnie mi BRC kupie nowe BRC 3tys na 6-7lat to pikuś
bez przesady raz ci się trafił bubel produkcyjny i juz załamka
Ja jak miał bym tak to roztrząsać to powinienem sie na smierc obrazić na pompe paliwa czy nie wiem całe audi za to że straciłem tyle kasy na pitolenie się z problemem klątwy vdo.
Padnie mi BRC kupie nowe BRC 3tys na 6-7lat to pikuś