Wczoraj klapa S8 oraz Lampy poliftowe znalazły swojego właściciela,miało być założone na aucie,ale nie będzie

Kończę tylko wydech i montuje Rasberry PI 3.
Nastawiam się na W12,nie miałem tego robić ale siła wyższa

![]() |
![]() |
![]() |
o kurdedracus6662 pisze:Gnasz swoją?
Ja liczylem i przeliczalem z kazdej strony i jak bedzie nastepne to tereniówka najchetniej raptor
ale narazie za duzo sie krece po city i za duzo sie bujam autem i nie ma uia wyjdzie drozej i to odczuwalnie a tak na 4.2 to korzystam jak z taksówki
looo minej wiecej takie cos http://www.f150forum.com/attachments/f6 ... ack-1-.jpg
wersja przedłuzona oczywiscie
dracus6662 pisze:zapodasz zakodujesz i bedzie git tylko że ty masz pamieć foteli w boczku ? tak ?
nie wiem czy samo kodowanie starczy czy jakis sterownik dodatkowo ..
Teżjordan233 pisze:ciekawe czy stacje radiowe też hmmm
Wydaje mi się, że odcisk palca i pamięć z przycisków u kierowcy sa wymienne. Nigdy nie spotkałem obu na razjordan233 pisze:Tak mam pamięć foteli u kierowcy i pasażera,
Dla mnie spoko patent ten fingerprint,ale zobaczymy z czasemdracus6662 pisze:Jedynym plusem moze byc zakodowanie drugiego odcisku do tego samego klucza
Mozna by pamiec ustawic do jazdy autostradowej i miejskiej ale slaby gadzet chociaz wyglad jest super to funkcjonalnosc slaba bo gdyby np zapamietywalo moj ulubiony dzwiek/nute na starcie auta to jeszcze cos no ale doposazenie jest zobaczymy jak to cp online zadziala mozesz cos powiedziec wiecej o tym?