Witam 13 -tego miałem podobne zdarzenie ,z tym że młody człowiek akurat jadł śniadanie w busie i zapisał nr rejestracyjne sprawcy i po przyjeździe policji już po 15-stu minutach mieli sprawcę początkowo twierdził ze nic nie poczuł ,ale po chwili się przyznał .Szkoda zgłoszona do Proama rzeczoznawca dojechał na następny dzień o świcie ,dokładne oględziny,fotki wszystkich elementów auta łączne z felgami , oponami , wnętrzem komorą silnika i tp. Najmniej wagi poświęcił uszkodzeniom ,przystawił przymiar ,zrobił fotkę i tyle .Ale zwróciłem mu uwagę że mała listwa zarysowana ,że najlepiej ustawić felgę w jednej linij z przerysowanymi elementami ,przystał na to i zrobił więcej fotek ,zaliczył 4-ry elementy i oponę. teraz czekam na decyzje Proama i nie wiem co mi zaoferują bo auto zastępcze na czas naprawy już proponowali .
Dodano: 2016-04-18, 08:48
A i chciał bym dodać że zadawał różne dziwne pytania dotyczące zawieszenia,spalania , eksploatacji .miałem wrażenie że nagrywa rozmowę ,ale trafił na kumatego więc dowiedział się że auto pali 8,5l ma najlepsze zawieszenie w mieście ,a koszty eksploatacji pochłaniają Fortune .