No się wie, to właśnie chciałem usłyszećmartin_rs4 pisze:Alles unter Kontrolle!
¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
-
- Forum Audi A8
Re: ¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
Siemanko
ireneusz710 właśnie przelał zaliczke...
ireneusz710 właśnie przelał zaliczke...
Witam Wszystkich,
CZYTAĆ UWAŻNIE (jak coś to pytać )
termin II wpłaty na zlot zbliża się małymi krokami. Przypominam, że pieniądze wpłacamy do końca lipca
...ale po kolei:
WYŻYWIENIE:
poniżej tabelka do wypełnienia. zaznaczcie sobie w swojej linii kto, co i kiedy chce "wszamać" i info do mnie
Każdego dnia serwowane jest "danie dnia" na obiad o godzinie 13-14. Na obiadokolacje jest to samo 2 danie z obiadu + dodatkowo bufet szwedzki na kolacje od godziny 17. Dokładne MENU będzie znane na kilka dni przed zlotem
* ALTANA GRILLOWA
poproszę od każdej osoby o informację czy wyraża chęć uczestniczenia w "imprezie grillowej" w sobotni wieczór!
* Koszt ryczałtowy tej chaty to 200zł (dzielony na każdego dorosłego uczestnika zlotu) . Jedzenie i drewno, bądź węgiel organizujemy sami, jak w zeszłym roku.
* podczas kolacji grillowej jeśli każdy będzie miał swój alkohol a nie będziemy kupować na miejscu to będzie pobierana jednorazowa opłata za osobę w wysokości 10zł, tzw. korkowe. Możemy też się złożyć i kupić od nich 30L beczkę piwa za 300zł.
Łącznie wyniesie nas altana 500zł. Jeśli wszyscy co wpłacili zaliczki (48osób dorosłych) na to się piszą to łączny koszt wyniesie dodatkowo 10zł42gr dopłaty dla każdego klubowicza (łącznie już w osobą towarzyszącą). Koszt więc niewielki.
PROSZĘ KAŻDEGO O INFORMACJE CZY BIERZE UDZIAŁ W GRILLU. Jeśli się wszyscy piszą to będzie tanio. Każda osoba która się nie określi lub nie będzie brać udziału podnosi oczywiście ta dodatkową cene wynajmu altany.
WAŻNE
na razie nic nie wpłacamy !!!, tylko proszę o informacje:
a. kto, ile, kiedy i jakie wyżywienie
b. czy biorę udział w imprezie grillowej.
po otrzymaniu tych informacji wypełnię odpowiednio listę II wpłaty i każdy będzie poinformowany ile powinien wpłacić reszty pieniędzy przed końcem lipca....
CZYTAĆ UWAŻNIE (jak coś to pytać )
termin II wpłaty na zlot zbliża się małymi krokami. Przypominam, że pieniądze wpłacamy do końca lipca
...ale po kolei:
WYŻYWIENIE:
poniżej tabelka do wypełnienia. zaznaczcie sobie w swojej linii kto, co i kiedy chce "wszamać" i info do mnie
Każdego dnia serwowane jest "danie dnia" na obiad o godzinie 13-14. Na obiadokolacje jest to samo 2 danie z obiadu + dodatkowo bufet szwedzki na kolacje od godziny 17. Dokładne MENU będzie znane na kilka dni przed zlotem
* ALTANA GRILLOWA
poproszę od każdej osoby o informację czy wyraża chęć uczestniczenia w "imprezie grillowej" w sobotni wieczór!
* Koszt ryczałtowy tej chaty to 200zł (dzielony na każdego dorosłego uczestnika zlotu) . Jedzenie i drewno, bądź węgiel organizujemy sami, jak w zeszłym roku.
* podczas kolacji grillowej jeśli każdy będzie miał swój alkohol a nie będziemy kupować na miejscu to będzie pobierana jednorazowa opłata za osobę w wysokości 10zł, tzw. korkowe. Możemy też się złożyć i kupić od nich 30L beczkę piwa za 300zł.
Łącznie wyniesie nas altana 500zł. Jeśli wszyscy co wpłacili zaliczki (48osób dorosłych) na to się piszą to łączny koszt wyniesie dodatkowo 10zł42gr dopłaty dla każdego klubowicza (łącznie już w osobą towarzyszącą). Koszt więc niewielki.
PROSZĘ KAŻDEGO O INFORMACJE CZY BIERZE UDZIAŁ W GRILLU. Jeśli się wszyscy piszą to będzie tanio. Każda osoba która się nie określi lub nie będzie brać udziału podnosi oczywiście ta dodatkową cene wynajmu altany.
WAŻNE
na razie nic nie wpłacamy !!!, tylko proszę o informacje:
a. kto, ile, kiedy i jakie wyżywienie
b. czy biorę udział w imprezie grillowej.
po otrzymaniu tych informacji wypełnię odpowiednio listę II wpłaty i każdy będzie poinformowany ile powinien wpłacić reszty pieniędzy przed końcem lipca....
to nie jest zwykły napęd...to
mardeco
A - zapytaj czy jest możliwośc jakiegoś wyboru czy tylko danie dnia niekiedy mają kilka dań do wyboru bo mały mi nie wszystko zje
b -Tak altana jak najbardziej
Witam wszystkich podepne sie też przesyłam linka do pamiątek na zlot http://www.a8team.pl/ii-ogolnopolski-zl ... htm#252680
martin_rs4 może by tak doliczyć kilka złotych na jakie szampany ew piwka i zrobic jakiś konkurs może wezmę liny i przeciąganie audi czy cos
szampany jakoś wychodzą 40 zł
A - zapytaj czy jest możliwośc jakiegoś wyboru czy tylko danie dnia niekiedy mają kilka dań do wyboru bo mały mi nie wszystko zje
b -Tak altana jak najbardziej
Witam wszystkich podepne sie też przesyłam linka do pamiątek na zlot http://www.a8team.pl/ii-ogolnopolski-zl ... htm#252680
martin_rs4 może by tak doliczyć kilka złotych na jakie szampany ew piwka i zrobic jakiś konkurs może wezmę liny i przeciąganie audi czy cos
szampany jakoś wychodzą 40 zł
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam
pytalem...i robia danie dnia, ale jutro sie zdwonie z tym gosciem co nas "prowadzi" i dogadam. Bo w kosztorysie mam takie menu :mardeco pisze:A - zapytaj czy jest możliwośc jakiegoś wyboru czy tylko danie dnia niekiedy mają kilka dań do wyboru bo mały mi nie wszystko zje
Obiad:
krem z zielonego groszku z grzankami Rolada z indyka ze szpinakiem w boczku wędzonym Ziemniaki Bukiet surówek
Zakąski 3 porcje na osobę
Rolada drobiowa w sosie ziołowym Tymbaliki z łososia Koperta schabowa z pastą chrzanową w galarecie Śledź po żydowsku Patera wędlin swojskich Sałatka grecka Sałatka z selera naciowego Pieczywo, masło
Kolacja I
Flaki Kotlet schab faszerowany Ziemniaki cząstki Warzywa gotowane na parze
Kolacja II
Żurek staropolski lub Barszcz czerwony Karkówka po cygaosku
Bufet słodki
Ciasto ok. 150 g 1 osobę Owoce Napoje, Soki, Woda
W każdym segmencie jest adekwatna do ilości gości – liczba łóżek jednoosobowych z pościelą, ręczników; jest 1 łazienka z prysznicem i WC, telewizor 20”, radio, czajnik bezprzewodowy, mała lub średnia chłodziarka, szklanki, łyżeczki.mardeco pisze:a w pokojach jest moze czajnik ??