Zależy o jakich knajpach mowa . i nie jest wcale tego dużoApophis pisze:Unseen, To Ślesin-nie brakuje knajpek
![]() |
![]() |
![]() |
¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
martin wiec teraz poprawka:
mardeco -2osoby dorosłe 1 dziecko 9lat pies i kot
dzwoniłem do osrodka i za opłatą nie ma problemu wiec dolicz odpowiednio 2dorosłych śniadania pozdrawiam 
dziś 22;30 dodam cennik i wszystkie projekty na zlot więc jesli ktoś na coś reflektuje to prosze o wiadomosć pw rozmiar podświetlenie treść login itd
jesli zrobimy ok 30 zleceń to dam rade materiał taniej policzyć Więc im więcej tym taniej
mardeco -2osoby dorosłe 1 dziecko 9lat pies i kot

dziś 22;30 dodam cennik i wszystkie projekty na zlot więc jesli ktoś na coś reflektuje to prosze o wiadomosć pw rozmiar podświetlenie treść login itd
jesli zrobimy ok 30 zleceń to dam rade materiał taniej policzyć Więc im więcej tym taniej

Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam
no i altana grillowa tez
jak pisałem wcześniej
wczoraj jechałem przez ślesin ale nie miałem czasu szukac osrodka
co prawda miejscowosc bardzo niewielka 
aaa teraz dopiero zatrybiłem ja byłem w miejscowosci słesin ale w woj kuj pomorskim
mój błąd mój błąd

wczoraj jechałem przez ślesin ale nie miałem czasu szukac osrodka

aaa teraz dopiero zatrybiłem ja byłem w miejscowosci słesin ale w woj kuj pomorskim

mój błąd mój błąd
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam