no zobaczymy jutro bo jakis gosc od klimy mi mowił ze im cieplej na dworze tym mocniej sprezarka bije. jak mierzyłem to miała 11bar ale przy temp 16 czyli dość chłodno. jutro chwila prawdy bedzie. jak nie to regeneracja
[ Dodano: 2016-06-23, 10:26 ]
chłopaki dziwna sprawa. wyminiłem osuszacz i dysze rozpreżną. pojechałem na nabicie klimy i dupa. maszyna robi próznie szczelnosc itp itd i potrafi nabic tylko 90gram czynnika? o co kaman?
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Regeneracja Kompresora Klimatyzacji
grzybek86 pisze: no zobaczymy jutro bo jakis gosc od klimy mi mowił ze im cieplej na dworze tym mocniej sprezarka bije. jak mierzyłem to miała 11bar ale przy temp 16 czyli dość chłodno. jutro chwila prawdy bedzie. jak nie to regeneracja
[ Dodano: 2016-06-23, 10:26 ]
chłopaki dziwna sprawa. wyminiłem osuszacz i dysze rozpreżną. pojechałem na nabicie klimy i dupa. maszyna robi próznie szczelnosc itp itd i potrafi nabic tylko 90gram czynnika? o co kaman?
A zaworki sprawdzales?Może tu tkwi problem.
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Ostatnio zmieniony 23 cze 2016, 22:07 przez leon0376, łącznie zmieniany 2 razy.
Zycie jest za krotkie zeby inwestowac w diesla
Jutro sie okaze. Dzwonilem do goscia co zajmuje sie klimtyzacjami tylko i powiedzial ze fachowiec nabijacz pewnie zaworka nie odkrecil. I jak mi to powiedzial to cos kojarze ze podpiety mial waz czerwony a bawil sie zaworami niebieskimi w maszynie. Wchodzilo tylko 90gram a ten facet powiedzial ze wlasnie okolo tyle miesci sie w wezach.