[D2-all] tv
[D2-all] tv
Witam panowie ostatnio przesiadlem sie na a6 c6 3.0 tdi ale i tak do tego forum mam wielki sentyment za pomoc uzytkownikow dlatego mimo iz juz posiadam a6 a nie a8 poprosze was o pomoc. Mianowicie mam problemik z odblokowaniem tv podczas jazdy poniewaz posiadam vaga 5053 a nie jakis interfejs do kompa a nim ciezko mi przekodowac. Czy jest ktos z okolic Zabrza badz Zabkowic Slaskich kto by mi to opanowal za dobrego browarka ?
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
http://www.a6klub.pl/a6-c6-odblokowanie ... t15259.htm
..jak Ci się chce do Cn podjechać, ale zapewne znajdziesz kogoś bliżej.
..jak Ci się chce do Cn podjechać, ale zapewne znajdziesz kogoś bliżej.
Black Cars Matters
Gdzie podjechac bo nie zakumalem skrotu. Wczoraj jak zrobilem testart mmi to wyskoczylo bottloader i 200 poszlo sie walic. Dlaczego tak mi sie stalo po restarcie ?nie ukrywam ze restart zrobilem z poziomu zielonego menu czy to moglo byc przyczyna?
Przeraza mnie to ze na samym koncu instrukcji jest restart. Dlatego wolalbym aby ktos kto przerabial to zrobil.
Przeraza mnie to ze na samym koncu instrukcji jest restart. Dlatego wolalbym aby ktos kto przerabial to zrobil.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Ale po co w ogole robisz to z green menu ? Aktualizacje mozna robic poprzez update a nie poprzez bootloader (jego uzywasz w ostatecznosci jak metdane nie chca isc poprzez updejt) Jak juz właczyles to trza mu plyte zapodac z softem (ponoc downgrade tez mozna zrobic).
A restart mozna i wymusic jak wg intrukcji, setupem, pokretlem i górnym funkcyjnym.
A restart mozna i wymusic jak wg intrukcji, setupem, pokretlem i górnym funkcyjnym.
Black Cars Matters
Ja myslalem ze restart mmi to tak jak kompa poprostu odswiezy sprzet ,a niepotrzebnie zrobilem go z poziomu zielonego menu i wydkoczyl ten bootloader teraz mam tylko stracha zrobic juz kiedykolwiek restart a wiem ze po przekodowaniu czesto trzeba. Ja restartowalem tymi trzema przyciskami tylko nie potrzebnie z tego menu zielonego. Bo tego bootloadera naprwno nie wcislem bo on byl z 8 lini nizej .
[ Dodano: 2016-07-11, 11:57 ]
Zrobiłem restart normalnie tak bez zaplonu na tylko włączonym MMI i wszystko przebiegło bez uwag. Wniosek taki ,że jak się robi restart MMI z poziomu zielonego menu to z automatu wrzuca bootloadera.
[ Dodano: 2016-07-11, 11:57 ]
Zrobiłem restart normalnie tak bez zaplonu na tylko włączonym MMI i wszystko przebiegło bez uwag. Wniosek taki ,że jak się robi restart MMI z poziomu zielonego menu to z automatu wrzuca bootloadera.