![]() |
![]() |
![]() |
¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
Remonov,
dopisze Cie do listy i dziś jeszcze będzie ona udostępniona do ogólnego wglądu aby każdy wiedział ile ma płacić.
[ Dodano: 2016-07-14, 15:59 ]
no dobra ludziska bo już połowa lipca więc trzeba zacząć przelewy robić.
Pozbierałem wszystkie informacje na temat noclegów, wyżywienia i altany grillowej, ubrałem to w tabeleczki i oto przedstawiam Wam poniżej, co każde powinien mi wpłacić:
A. WYŻYWIENIE.
poproszę wszystkich, którzy są chętni na wyżywienie w ośrodku o prześledzenie listy i sprawdzenie czy czasem jakiego babola nie zrobiłem.
B. ALTANA GRILLOWA.
jako, że większość się opowiedziała za uczestnictwem w "imprezie grillowej" tych niezdecydowanych pozwoliłem sobie sam dodać (mam nadzieje że zdania nie zmienią
)
Moje wstępne przeliczenia były jakieś marne, ale już się poprawiłem i wygląda to następująco:
C. CAŁOŚĆ
Tu jest wszystko zsumowane i sumę końcową trzeba przelać.
Apo nie przelejesz tych 0,41gr i Cie skreślam z listy
jak ktoś coś ma to niech pisze.
Proszę sprawdźcie czy wszystko się zgadza
dopisze Cie do listy i dziś jeszcze będzie ona udostępniona do ogólnego wglądu aby każdy wiedział ile ma płacić.
[ Dodano: 2016-07-14, 15:59 ]
no dobra ludziska bo już połowa lipca więc trzeba zacząć przelewy robić.
Pozbierałem wszystkie informacje na temat noclegów, wyżywienia i altany grillowej, ubrałem to w tabeleczki i oto przedstawiam Wam poniżej, co każde powinien mi wpłacić:
A. WYŻYWIENIE.
poproszę wszystkich, którzy są chętni na wyżywienie w ośrodku o prześledzenie listy i sprawdzenie czy czasem jakiego babola nie zrobiłem.
B. ALTANA GRILLOWA.
jako, że większość się opowiedziała za uczestnictwem w "imprezie grillowej" tych niezdecydowanych pozwoliłem sobie sam dodać (mam nadzieje że zdania nie zmienią

Moje wstępne przeliczenia były jakieś marne, ale już się poprawiłem i wygląda to następująco:
C. CAŁOŚĆ
Apo nie przelejesz tych 0,41gr i Cie skreślam z listy

jak ktoś coś ma to niech pisze.
Proszę sprawdźcie czy wszystko się zgadza

to nie jest zwykły napęd...to
...ok. tak więc mamy mały update :
A. WYŻYWIENIE.
![Obrazek]()
B. ALTANA GRILLOWA.
)
![Obrazek]()
C. CAŁOŚĆ
więc jeszcze raz:
przelewamy odpowiednią sumę do końca lipca (ja po sprawdzeniu robie przelew 01.08. do ośrodka).
Dane do przelewu:
Marcin Baranowicz
ul. Jesionowa 1
95-050 Konstantynów Łódzki
Eurobank S.A
49 1470 0002 2598 1152 5000 0001
W tytule przelewu :
- nick / II WPŁATA
Ja sprawdzam i potwierdzam
A. WYŻYWIENIE.
B. ALTANA GRILLOWA.

C. CAŁOŚĆ
więc jeszcze raz:
przelewamy odpowiednią sumę do końca lipca (ja po sprawdzeniu robie przelew 01.08. do ośrodka).
Dane do przelewu:
Marcin Baranowicz
ul. Jesionowa 1
95-050 Konstantynów Łódzki
Eurobank S.A
49 1470 0002 2598 1152 5000 0001
W tytule przelewu :
- nick / II WPŁATA
Ja sprawdzam i potwierdzam
to nie jest zwykły napęd...to