widzę ze kolega Czapi_20 za cholerę nie chce uwierzyć w to co napisałem i dobrze ze się inni użytkownicy odezwali bo dalej bym Cie musiał przekonywać ze wiem co to BiXenon i go posiadam, sprawdzałem po VIN jak Foss no i sprawdzałem też na aucie
U mnie to wygląda tak że te LEDY CREE czy co to tam jest bo jest to led z ewntylatorkiem który jest wsadzony w miejsce oryginalnej H7, nie wywla on żadnych błędów świeci na biało, zapala się po zapłonie i świeci na 30%mocy a to dlatego że mam jeszcze moduł świateł dziennych zamontowany do tego podłączone pod te ledy.
Po włączeniu świateł drogowych świeci i bixenon i ten led ale na 100% mocy, świeci to zajeb.....e
I wszystko by było super gdyby nie to że jak jadę na tych ledach to mi zakłóca trochę radio i szaleją przednie czujniki parkowania (co jest najlepsze szaleją tylko zamienniki, oryginały działają bez zarzutu.)
Widziałem w jakimś temacie że zakłócanie czujników parkowania może być nie tyle z tych ledów ale i również z tego modułu świateł dziennych, któryś użytkownik forum tak ma.
I gdyby nie to to bym tego nie ruszał,
czujniki jeszcze mogę wsadzić oryginalne i by było ok ale martwią mnie zakłócenia w rdiu i czy jeszcze to czasem na coś źle nie będzie wpływać