Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Apophis, ktoś ją kiedyś wyciągał i ułamał ucho od przykręcenia niby było sklejone i nie widać tego, ale drażniło mnie ale czy może się zużyć to wyciera się widać bardzo mocną różnicę ogólnie ostatnio pogoda jest fatalna w weekendy co umyję wypucuję Audi to w weekend pada i cały tydzień brudna
A tu podstopnica nowa vs stara
A tu podstopnica nowa vs stara
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Wczoraj wymieniłem siłownik od centralnego zamka w tylnej klapie na nowy z ASO, dotarł też dłuuugo oczekiwany konwerter z ZF (trza w najbliższym czasie zwalać skrzynię). Dzisiaj rozebrałem i wyczyściłem przednie hamulce bo ostatnio zaczęły popiskiwać, okazało się że klocki zaczynają pękać więc trzeba zakupić inne ...marki TRW, wytrzymały niecałe 20000 km
Zamówię JURID ceramiczne, mam po 105 Euro za komplet na przód, nie trzeba będzie tak często felg czyścić.
A i na koniec odwiedziłem myjkę i wypicowałem autko
Zamówię JURID ceramiczne, mam po 105 Euro za komplet na przód, nie trzeba będzie tak często felg czyścić.
A i na koniec odwiedziłem myjkę i wypicowałem autko
danishow, jak miałem jeszcze D2 też miałem kilka razy TRW i tak jak piszesz wytrzymują 20 tys km
A ja wczoraj umyłem Audi bo teraz moja narzeczona korzysta więcej z A8 niż ja i lata do pracy
A ja wczoraj umyłem Audi bo teraz moja narzeczona korzysta więcej z A8 niż ja i lata do pracy
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- orkaskawina
- Super Klubowicz