![]() |
![]() |
![]() |
Zbiórka na II Ogólny Zlot - lecimy kolumną
Lechu, wiekszosc z nas bedzie jechac A2 wiec daj wpsółrzędne na jakąs miejscówke, tam się wszyscy spotkami i polecimy na Slesin,niezależnie od natężenia ruchu i czy sie rozłączymy. większosc jak nie wszyscy maja tzw GPS
[ Dodano: 2016-08-07, 20:25 ]

[ Dodano: 2016-08-07, 20:25 ]
ehh Apo jak zwykle sam sobie kapitanem sterem okretem ..... nic w grupie??? nawet trojkącikApophis pisze:Ja raczej Konin omijam szerokim łukiem w Słupcy pojade na 263 prościutko do Ślesina

to nie jest zwykły napęd...to
Apophis, koło odkrywki przejedziesz, ale i tak 25 będziesz przecinał
martin_rs4, mam taki pomysł.
Zrobić 3 miesca spotkań. Jedno przed koninem, drugie w Konine na wylocie koło innej galerii gdzie jest Carrefour i można się zaopatrzyć w coś na zlot , a kolejny za miastem.
Możliwa jest opcja pojechania z inną drogą, którą w większości przyapdków będziecie mieli pierwszeństwo przejazdu. I można też wtedy pojechać drogą, którą będzie jechał Apo . Nadrabia się wtedy ok 10 km .
Zdecydujcie.

martin_rs4, mam taki pomysł.
Zrobić 3 miesca spotkań. Jedno przed koninem, drugie w Konine na wylocie koło innej galerii gdzie jest Carrefour i można się zaopatrzyć w coś na zlot , a kolejny za miastem.
Możliwa jest opcja pojechania z inną drogą, którą w większości przyapdków będziecie mieli pierwszeństwo przejazdu. I można też wtedy pojechać drogą, którą będzie jechał Apo . Nadrabia się wtedy ok 10 km .
Zdecydujcie.