Jak w temacie
Są jakieś kombajny dedykowane do naszej marki albo uniwersalne tak by wyjąć całą navi i w to miejsce wsadzić coś co ma dotykowy ekran, gps mp3 itp
[A8 D2 FL] Navi Plus co można wstawić w to miejsce
[A8 D2 FL] Navi Plus co można wstawić w to miejsce
Ostatnio zmieniony 23 lis 2010, 00:45 przez colln, łącznie zmieniany 1 raz.
http://allegro.pl/zenec-ze-nc2040-navi-dvd-bt-sd-usb-gps-extra-model-i1270011836.html
może być fajne, tylko cena .... Nowe 1000euro.
może być fajne, tylko cena .... Nowe 1000euro.
Panowie nie kupujcie tego badziewia.
Mam po części styczność branżą. Nie ma na rynku żadnego producenta, który zrobiłby dobrze "kombajn". Czy to polskie NH, Peyingi czy "niemieckie" Zenci, AEG - wszystko to jeden śmieć. Przy zakupie w Polsce dochodzi problem z gwarancją, bo dystrybutorzy olewają ludzi.
Plastik tandetny, lasery drogie, tunery słabe. Jedyna zaleta końcówki MOSFET... trochę za mało jak na taką kasę. Lepiej dołożyć parę stówek i brać coś markowego.
Jak znajdę w serwisowym szrocie to mogę komuś wysłać na próbę i wyleczenie się z chińskiej choroby.
Mam po części styczność branżą. Nie ma na rynku żadnego producenta, który zrobiłby dobrze "kombajn". Czy to polskie NH, Peyingi czy "niemieckie" Zenci, AEG - wszystko to jeden śmieć. Przy zakupie w Polsce dochodzi problem z gwarancją, bo dystrybutorzy olewają ludzi.
Plastik tandetny, lasery drogie, tunery słabe. Jedyna zaleta końcówki MOSFET... trochę za mało jak na taką kasę. Lepiej dołożyć parę stówek i brać coś markowego.
Jak znajdę w serwisowym szrocie to mogę komuś wysłać na próbę i wyleczenie się z chińskiej choroby.
Na tunerze mi nie zależy Telewizora w domu nie mam od 6 lat więc reklamy w radio też mi potrzebne nie są. Zależy mi na spokoju więc chce mieć mp3 i dobrą mapę która po przejechaniu granicy nie zmusi do wkładania innej płyty a to fabryczne audio może strzelić focha i powie pier**le nie robie (w te chińczyki można wgrać automapę czy coś innego i nie trzeba wozić w schowku czy na szybie garmina)
znajomy ma w golfie coś takiego
dał coś 1250 i śmiga wszystko
znajomy ma w golfie coś takiego
dał coś 1250 i śmiga wszystko