Dobry mechanik Łódź
- thestructor
- Forum Audi A8
Dobry mechanik Łódź
Hej
Możecie kogoś polecić? przeszukałem forum nic nie znalazłem
Możecie kogoś polecić? przeszukałem forum nic nie znalazłem
Sluchajcie ja moge polecic swojego mechanika u ktorego naprawiam wszystkie autka i nie tylko ja ale kazdy kto go zna jest zadowolony. Dwa problemy to to, ze sie on znajduje w Konstantynowie Lodzkim, a drugi to ma czasem tyle pracy ze ciezko o szybki termin.
Pracuje on razem z ojcem, ktory jest mechanikem od jakis 40 lat i wyglada to tak, ze ojcec robi grubsze sprawy, typu remonty silnikow, skrzyn, sprzegla itp, natomiast jego syn robi cala reszte: zaweche, wydechy, hamulce, rozrzady, elektyke + elektronike, diagnostyke + cala geometrie! Ceny maja bardzo przystepne, zwsze doradza jaka czesc kupic a jakiej nie...tak wiec ..
jak by ktos potrzebowal :
PHU ANN-CAR
Kontastnynow Lodzki
ul. Lodzka 27
tel. 727-432-700 / 695-716-665 / 504-022-804
Pracuje on razem z ojcem, ktory jest mechanikem od jakis 40 lat i wyglada to tak, ze ojcec robi grubsze sprawy, typu remonty silnikow, skrzyn, sprzegla itp, natomiast jego syn robi cala reszte: zaweche, wydechy, hamulce, rozrzady, elektyke + elektronike, diagnostyke + cala geometrie! Ceny maja bardzo przystepne, zwsze doradza jaka czesc kupic a jakiej nie...tak wiec ..
jak by ktos potrzebowal :
PHU ANN-CAR
Kontastnynow Lodzki
ul. Lodzka 27
tel. 727-432-700 / 695-716-665 / 504-022-804
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
to naumiał się obsługiwać V8-ki?Marcin1981 pisze:Sztupecki ul.Nowy świat 7 . Ja jestem bardzo zadowolony .
bo 6lat temu chciałem zrobić rozrząd u niego to mi odmówili z uwagi na to że nie podejmowali się V8. Z jednej strony to plus duży za to że potrafili sie przyznać do tego bo inny by powiedział "zostaw Pan to się zrobi".
Reasumując to gólnie słyszałem pozytywne opinie na ich temat ;-)
eletryk łódź
witam,
To chybaa mój pierwszy post , więc jeszcze raz się przywitam !!!!
Poszukuję dobrego elektryka w Łodzi ( chyba nie musi byc znawcą A8). Mam problem z ksenonami ( żarniki wymienione, przetwornice również, a nawet przełącznik zespolony+ sprawdzone wtyczki....i ja już wysiadam
To chybaa mój pierwszy post , więc jeszcze raz się przywitam !!!!
Poszukuję dobrego elektryka w Łodzi ( chyba nie musi byc znawcą A8). Mam problem z ksenonami ( żarniki wymienione, przetwornice również, a nawet przełącznik zespolony+ sprawdzone wtyczki....i ja już wysiadam
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
p. Grzegorz Poluszczyk, Justynów.
Bardzo bystry i rzetelny mechan.
Robiłem u niego w D2:
- diagnozę i naprawę klimatronika (był gorący nawiew niemal ze wszystkich kratek)
- rozrząd (ustąpiło terkotanie, silnik pracuje teraz aksamitnie)
- czujnik położenia wału
- wymianę chłodnicy (w toku)
i parę pomniejszych rzeczy.
Kontakt: 513807053
Grzegorz serwisuje samochody mnie (D2 4.2, E38 5.4) i znajomym kolegom (E38, E65).
Reaktywuje też klasyki (W126, stare Beemki M6).
Bardzo bystry i rzetelny mechan.
Robiłem u niego w D2:
- diagnozę i naprawę klimatronika (był gorący nawiew niemal ze wszystkich kratek)
- rozrząd (ustąpiło terkotanie, silnik pracuje teraz aksamitnie)
- czujnik położenia wału
- wymianę chłodnicy (w toku)
i parę pomniejszych rzeczy.
Kontakt: 513807053
Grzegorz serwisuje samochody mnie (D2 4.2, E38 5.4) i znajomym kolegom (E38, E65).
Reaktywuje też klasyki (W126, stare Beemki M6).
Tomek
Byłem u nich na wymianę rozrządu, wyszło 2 razy drożej niż ustalony kosztorys, a zderzak źle spasowany po montażu i dostałem jeszcze na pamiątkę lusterko, zapomnieli i tak sobie leżało pod rolką paska wielorowkowego. Dobrze że go nie wciągnęło. Do rozrządu nic nie mam .... na razie. Oby na tym koniec.Sztupecki ul.Nowy świat 7 . Ja jestem bardzo zadowolony .
PS. Chyba bardziej pasuje to do działu "Odradzam"