części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Quickspot - propozycja na piękne rozpoczęcie tygodnia

Vril
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Quickspot - propozycja na piękne rozpoczęcie tygodnia

Post autor: Vril » 25 sie 2016, 18:59

Szanowne Panie, Szanowni Panowie,
Pusto i cicho w tym dziale, więc proponuję ogarnąć szybki spot na rozpoczęcie tygodnia - w poniedziałek 29 sierpnia 2016r. :) W poniedziałek wszyscy powinni zjechać z weekendów i być w WWA i okolicach, w swoich domach :)

Celem spotu byłoby zrobienie fotek naszych i samochodów A8Team.pl Dywizji Mazowieckiej :) , wypicie piwa bezalkoholowego (bo przyjedziemy autami), ustalenie harmonogramu i tematyki następnych spotów no i co nam tam jeszcze do głowy wpadnie.

Moje propozycje odnoście czasu i miejsca:

czas: start godz. 22:00
miejsce: najlepiej jakiś duży parking - ja proponuję I piętro (to niezadaszone) parkingu na tyłach CH Wola Park (pierwszy wjazd na teren CH jadąc Górczewską w stronę Bemowa), lub coś w podobie wg Waszych propozycji. O godz. 22 jest tam raczej pusto, bo galeria jest już godzinę nieczynna, tylko Auchan jeszcze 30 min. funkcjonuje.

Jeśli byliby chętni, to przywiozę zgrzewkę jakiegoś napoju - bez % dla kierowców lub z % dla pasażerów :)

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 25 sie 2016, 19:26

W niedzielę na Pomorzu mam spot i gdyby nie fakt, że prawdopodobnie wrócę w okolicach poniedziałku to pewnie bym się pisał. Jak dla mnie miejscówka bardzo ok. Większość kolegów z Wawy mieszka w tej okolicy.
No i poniedziałek o 22 to tak słabo trochę... Jeżeli dopisałaby frekwencja to rozjechalibyśmy się we wtorek a do pracy trzeba iść ;)

Vril
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vril » 28 sie 2016, 20:33

VanDyke pisze:No i poniedziałek o 22 to tak słabo trochę... Jeżeli dopisałaby frekwencja to rozjechalibyśmy się we wtorek a do pracy trzeba iść ;)
W weekend wątpię aby temat wypalił. Chętnych może być dużo, ale na koniec i tak będzie klops, bo jednemu wypadną imieniny brata, drugi wesele u rodziny, trzeci będzie musiał siedzieć z dzieciakami a czwarty jedzie nad wodę na weekend z rodziną, bo już ma dawno zaplanowane itp. Ja sam wyjeżdżam na weekend w spokojniejsze i ciekawsze scenerie niż stołeczny beton :)

Można zrobić start wcześniej, np. 20 czy 21, jednak wtedy trzeba będzie zmienić miejscówkę na bardziej odludną.
Jejku, jak jeden dzień przyjdziesz do roboty trochę "śnięty", to się może świat nie zawali :)
Możemy zrobić w jakiś inny dzień - tak, aby wszystkim pasowało. Może w niedzielę?

[ Dodano: 2016-08-28, 00:56 ]
Podbijam temat z nadzieją na powodzenie pomysłu ze spotem w nadchodzącym tygodniu... możemy zmienić termin na piątek :) Ruszcie tyłki z domu, lenie :D

[ Dodano: 2016-08-28, 20:33 ]
Przypominam po raz kolejny, że jutro spot :)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 29 sie 2016, 00:08

Mnie na spoty długo namawiać nie trzeba... tylko jak na razie to zainteresowanych tematem brak.
Ale jakby coś się miało wyklarować to ja też przyjadę :)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Vril
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vril » 29 sie 2016, 01:38

FOSS, temat ten był ciągle "przykrywany" przez tematy dotyczące ostatniego spotu na pomorzu, dlatego pewnie mało ludzi go zauważyło. Jeśli jutro w ciągu dnia nie przybędzie chętnych, to spot przełożymy po prostu na piątek. Jakby się miało wyklarować to może uda się ściągnąć naszych wspólnych znajomych z AKP :)

Gość

Post autor: Gość » 29 sie 2016, 06:52

FOSS pisze:Mnie na spoty długo namawiać nie trzeba...
To fakt-więc jak bedziesz po F gdzies krązył zapraszam :D

Vril
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vril » 29 sie 2016, 10:51

To jak, panowie? Spotujemy dzisiaj czy w piątek? :) A może i dzisiaj i w piątek? :D

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 29 sie 2016, 10:57

Ja mogę, na tą chwilę.
Wprawdzie szykuje mi się jakiś popołudniowy wyjazd do Łodzi ale myślę że zdążę wrócić... i jakbym zdążył to przyciągnę jeszcze jedno S8 D2 na spota :)
inspekcje przed zakupem

-

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 29 sie 2016, 11:00

Ja jestem padnięty. O 23:30 wróciłem z Gdańska a na 6 musiałem być już w pracy. O 15 jestem w domu i idę w kimę na 15 godzin <jezyk2>

Vril
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vril » 29 sie 2016, 11:21

VanDyke, to szczura wciągnij! ;)

FOSS, Dobra, ja mam do miejsca spotu blisko, więc i tak, choćby z nudów podjadę tam i się zakręcę o 22. Nawet jakby miało być nas dwóch czy trzech, to ustalimy chociaż jakiś plan żeby ogarnąć następny, już konkretniejszy spot :)

W ogóle to czy na tym forum z Warszawy jesteśmy tylko ja, FOSS i VanDyke?
FOSS, najwyżej rzuć hasło na forum AKP - tam jest więcej ludzi :)

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 29 sie 2016, 11:27

Już lecę od rana na efedrynie <jezyk2>

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 29 sie 2016, 11:48

Vril pisze:W ogóle to czy na tym forum z Warszawy jesteśmy tylko ja, FOSS i VanDyke?
Jest zdecydowanie więcej osób - wystarczy poczytać temat kiedy ja to tutaj organizowałem: http://www.a8team.pl/auto-moto-show-ska ... -vt309.htm
Vril pisze:FOSS, najwyżej rzuć hasło na forum AKP - tam jest więcej ludzi :)
Ja tam nie zamierzam nic rzucać - znam się z niektórymi tam ludźmi ale nie organizowałem nigdy spotów AKP i organizować nie zamierzam <faktycznie>
inspekcje przed zakupem

-

Vril
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vril » 29 sie 2016, 18:39

FOSS pisze:Ja tam nie zamierzam nic rzucać - znam się z niektórymi tam ludźmi ale nie organizowałem nigdy spotów AKP i organizować nie zamierzam <faktycznie>
Organizacja to za duże słowo :) Daje się info, że tu i tu, o tej i o tej jest szybki spot i kto chce to przyjeżdża :) Nie ma mnie na tamtym forum, bo sam bym to zrobił. Wysłałem tylko sms-a do znajomych stamtąd :)

[ Dodano: 2016-08-29, 18:39 ]
Będę nieugięty - 3,5 godziny do spotu :D Parking CH Wola Park I piętro, tam zaraz za Castoramą, godz. 22:00.

Lista do podpisania jak na razie taka:

- Vril
- FOSS
- kolega FOSS'a :)
- Bugalon bez samochodu :)
- VanDyke jak się w końcu wyśpi :)

Zatem idę na siłkę, a potem spotowanie :D

JeMeN85
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: JeMeN85 » 29 sie 2016, 19:09

Ja postaram się dotrzeć tylko proszę kolegę Vril wcześniej o potwierdzenie czy się odbędzie bo nie jestem pewny czy będę miał dostęp do internetu.

Vril
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Vril » 30 sie 2016, 11:23

JeMeN85 pisze:Ja postaram się dotrzeć tylko proszę kolegę Vril wcześniej o potwierdzenie czy się odbędzie bo nie jestem pewny czy będę miał dostęp do internetu.
Pewnie, że się odbędzie!!!! :D
A jakby miał się z jakichś powodów nie odbyć (np. atak Rosji, koniec świata, trzęsienie ziemi), to wyślę Ci sms-a :)

[ Dodano: 2016-08-30, 11:23 ]
No i spocik się odbył :) Mały, to mały, ale był! Dzięki kolegom, którzy przyjechali! <okok>
Teraz zlot, ale jak opadną emocje po zlocie, to proponuję zrobić następny spot - tym razem już konkretniejszy, z jakąś aktywną formą spędzenia czasu.

Obrazek

Foto z wczoraj :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „mazowieckie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl