![]() |
![]() |
![]() |
Napisalam tak na wszelki wypadek, bo czasami slysze: "Moglas powiedziec, ze jedziesz, to bys mi przywiozla XYZ."robertas pisze:FOSS, no przyjadeJuz przelew poszedl tak ze reszta zostanie przelana juz na miejscu
Moze nawet uda mi sie dojechac do poludnia w sobote
Unseen, az bym chcial zebys mi cos przywiozla, ale za cholere nie moge sobie przypomniec co
Unseen pisze:To chyba najpopularniejszy temat dotyczacy zlotu, wiec zapytam sie tutaj: Czy ktos ma zapotrzebowanie na cos z UK i chce, zeby mu to przywiezc? Wielkosc przedmiotu w granicach rozsadku.
nie planujesz otworzyć filii w Łodzi?gonias pisze:Tak jak pisałem w tamtym roku na 1 ogólnopolskim, mogę zapewnić darmowe mycie auta w myjni bezdotykowej z 6cioma stanowiskami, na dowolny okres czasu mycia
![]()
Lokalizacja Turek 62-700 Konińska 24
26km od Koła
42km od Kalisza
Więc jak ktoś będzie przejeżdżał i po trasie chciałby odświeżyć swoje autko, to zapraszam
Tak dam znać Marcin czy razem, ale raczej na pewno razem!martin_rs4 pisze:AMSTAFF, Dasz znać co do wyjazdu czy lecimy razem. Poza tym kółka Ci musze oddac kiedys
jesli mardeco dojedzie i Bugalon to z Łodzi wyruszymy w 5 aut (a moze i więcej) i spotakmy sie na A2 z resztą watahyAMSTAFF pisze: ile wózków leci z nami?
ale to jakieś chorągiewki musze sobie zawiesić abyście mnie nie zgubiliAMSTAFF pisze:Wiesz już że prowadzisz kolumnę...?!! jako Ojciec tego przedsięwzięcia![]()
![]()
i pasuje...to się zdzwonimy jeszczeAMSTAFF pisze:koła możemy w poniedziałek...
A krążę po Polsce, sprzedaż Mercedesów się rozrosłamartin_rs4 pisze:gonias, gdzies Ty był jak Cie nie było człowieku![]()
Pewnie Apo czynne 24h/7dni w tygodniuApophis pisze:gonias, W niedziele czynne??