![]() |
![]() |
![]() |
¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
słuchajcie, moim zdaniem powinniśmy odpuścić temat filmowania z powietrza, dronem, jakkolwiek ponieważ już trochę za późno na to jest.
postaramy się aby naziemne filmowanie wyszło w miarę fajnie i z tego też można zrobić fajne intro i takie tam.....
za rok, bogatsi w doświadczenia będziemy organizować zlot zupełnie inaczej. Przeciez jeśli nie będziemy filmowani z góry to świat się nie zawali a raczej zlotu i całej atmosfery to nie popsuje

postaramy się aby naziemne filmowanie wyszło w miarę fajnie i z tego też można zrobić fajne intro i takie tam.....
za rok, bogatsi w doświadczenia będziemy organizować zlot zupełnie inaczej. Przeciez jeśli nie będziemy filmowani z góry to świat się nie zawali a raczej zlotu i całej atmosfery to nie popsuje

to nie jest zwykły napęd...to
Zdjecia sa dobra pamiatka ze zlotu, a jeszcze lepsze sa wspomnienia :-) Ja bede miala statyw (standardowe wyposazenie bagaznika) i lustrzanke, ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo robic zdjecia. W razie czego moge uzyczyc statywu. Moj osobisty fotograf niestety chyba nie dojedzie tym razem, a szkoda, bo on zawsze robi fajne zdjecia na zlotach.
Więc tak, nikt niema parcia na szkło,wystarczy że radiowozy mają swoje rejestratory , takie filmiki z...e się ogląda i promują a8team.pl i by były zajebistą pamiątką dla wszystkich.
Tak czy siak ja z góry opłacam kamerzyste,a kto by miał to by oddal,nie spieszy się.Jeżeli nie chcecie to ok,przecież nic na siłę nie będziemy robić. Najważniejsze było by to czy jest jakis przejazd w sobotę w kolumnie bo jak tego nie będzie to niema sensu brać kamerzysty. Warunki terenu nie sa tragicznie.
Decyzja należy do was,jak na razie zbyt dużo osób się w temacie nie udzieliło.
Gdyby była chociaż większość to można by było działać.
Jeżeli nie będzie drona to też nic się nie stanie:)
Tak czy siak ja z góry opłacam kamerzyste,a kto by miał to by oddal,nie spieszy się.Jeżeli nie chcecie to ok,przecież nic na siłę nie będziemy robić. Najważniejsze było by to czy jest jakis przejazd w sobotę w kolumnie bo jak tego nie będzie to niema sensu brać kamerzysty. Warunki terenu nie sa tragicznie.
Decyzja należy do was,jak na razie zbyt dużo osób się w temacie nie udzieliło.
Gdyby była chociaż większość to można by było działać.
Jeżeli nie będzie drona to też nic się nie stanie:)
nikt nie zorganizował.... przynajmniej w sposób oficjalny i legalny.
Możemy zrobić "po prostu" spontaniczny "wypad na miasto" i tyle..
sorry Wszystkim...zbyt mało czasu i wiedzy na organizacji w szczególności z dwuletnim synkiem który wdał się w tate i nie chce siedzieć w domu tylko szybkie auta oglądać....
Możemy zrobić "po prostu" spontaniczny "wypad na miasto" i tyle..

sorry Wszystkim...zbyt mało czasu i wiedzy na organizacji w szczególności z dwuletnim synkiem który wdał się w tate i nie chce siedzieć w domu tylko szybkie auta oglądać....

to nie jest zwykły napęd...to
Jak to wyglada od strony Policji?nie można czegos takiego wykonać? ??-czy trzeba z kilku miesiecznymm wyprzedzeniem zglaszac przejazd przez miasto?
Info od operatora drona:
Nie bylem jeszcze w Slesinie ale drzewa nie problem. Z tego co widze jest przestrzeń do latania i nagrania filmiku. Mozemy zrobić miejsce sppotkania na jakims dużym parkingu tam nagrać troszke atrakcji, pozniej przejazd do Ślesina i na miejscu.
Latalem w gorszych miejscach naa weselach i nie tylko :-P
Info od operatora drona:
Nie bylem jeszcze w Slesinie ale drzewa nie problem. Z tego co widze jest przestrzeń do latania i nagrania filmiku. Mozemy zrobić miejsce sppotkania na jakims dużym parkingu tam nagrać troszke atrakcji, pozniej przejazd do Ślesina i na miejscu.
Latalem w gorszych miejscach naa weselach i nie tylko :-P