części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 02 wrz 2016, 18:58

Ja szczerze mówiąc nie wiem czy jest tyle miejsca aby jedno obok drugiego postawić <bezradny> Ma być okolo jak mnie ponad 40aut wiec chyba trudno będzie ale zobaczymy na miescu... zawsze się cos wymyśli dogodnego....
to nie jest zwykły napęd...to

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 02 wrz 2016, 20:15

martin_rs4 pisze:Ja szczerze mówiąc nie wiem czy jest tyle miejsca aby jedno obok drugiego postawić <bezradny> Ma być okolo jak mnie ponad 40aut wiec chyba trudno będzie ale zobaczymy na miescu... zawsze się cos wymyśli dogodnego....

Jak będzie taka możliwość postawienia auta,aby je wszystkie wyeksponować w sobotę,to postaram się ogarnąć drona(wezmę wszystko na siebie) aby zrobił kilka ujęć,każdy nagra coś swoim sprzętem i coś się ładnie zmontuje,kto nie będzie chciał nie będzie kamerowany aby nie było później że prawa autorskie itp :) :D

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 02 wrz 2016, 20:40

jordan233, ja jestem za to genialny pomysł i ładna pamiątka. Oczywiście dorzucam się za siebie i za Apo bo tak se czytam i widzę że strasznie marudzi :P

Sławek, raz jeszcze ...SUPER pomysł <okok>

Gość

Post autor: Gość » 02 wrz 2016, 20:51

Jak bede kiedys nie marudził to se kupie drona i bede brał na zloty :D

MorenoA6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: MorenoA6 » 02 wrz 2016, 20:54

Apophis pisze:Najbardziej to ja nie lubie takiego dokładania wydatków przed samym faktem...

1000zł za 5minutowy filmik to chyba lekka przesada.
Zgadzam się z Marudą w stu procentach.
A ten fotograf... Taki fan Audi i chce zdzierać ze "swoich"?
Jestem na NIE.

PS.
Bez drona, porobię zdjęcia lustrzanką, nakręcę kilka filmików, pozbieram wszelkie materiały od Was i wszystko to fajnie zmontuję za 500zł. ..pasuje? :D

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 02 wrz 2016, 21:07

MorenoA6 pisze:
Apophis pisze:Najbardziej to ja nie lubie takiego dokładania wydatków przed samym faktem...

1000zł za 5minutowy filmik to chyba lekka przesada.
Zgadzam się z Marudą w stu procentach.
Taki fan Audi i chce zdzierać ze "swoich"?
Jestem na NIE.

PS.
Bez drona, porobię zdjęcia lustrzanką, nakręcę kilka filmików, pozbieram wszelkie materiały od Was i wszystko to fajnie zmontuję za 500zł. ..pasuje? :D

A po cholerę dłuższe intro? , materiałów przecież było by więcej z nagrań(kilka godzin) ale były by już prywatne.Każdy z czegoś żyje i nikt za darmo nie będzie robić i nikt nie daje indywidualnie 1000zł tylko 30zł ......
Ja jako klubowicz zrobiłbym to za darmo a nie za 500zł :) gdybym miał sprzęt i wiedzę :)

Decyzja należy do was,jedni chcą drudzy nie - tak bywa :)

prezes209
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: prezes209 » 02 wrz 2016, 21:30

ja jestem taki że dołożę się do filmiku 100zł kto jest za?

MorenoA6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: MorenoA6 » 02 wrz 2016, 21:40

jordan233, pisząc "fajnie zmontuję" miałem na myśli powybieranie najfajniejszych ujęć, filmików, jedno trochę przyśpieszyć, różne efekty i przejścia zastosować... ogólnie film nie wyszedłby dłuższy jak 5-8 minut. A te 500 to takie jakby łapanie łatwego zarobku. :P
A tak na poważnie, to na pewno dałoby się to zrobić w pełni profesjonalnie i zupełnie za darmo - wystarczyłoby podłapać jakichś sponsorów, np. sklepy z częściami zamiennymi - umieściliby swoje logo bądź jakieś bannery i to byłaby też świetna reklama dla nich. ...ale to już innym razem. :)

PS.
Wejdźcie na dynovwka.pl i sami zobaczcie ile Oni mają sponsorów. :)

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 02 wrz 2016, 22:14

MorenoA6 pisze:jordan233, pisząc "fajnie zmontuję" miałem na myśli powybieranie najfajniejszych ujęć, filmików, jedno trochę przyśpieszyć, różne efekty i przejścia zastosować... ogólnie film nie wyszedłby dłuższy jak 5-8 minut. A te 500 to takie jakby łapanie łatwego zarobku. :P
A tak na poważnie, to na pewno dałoby się to zrobić w pełni profesjonalnie i zupełnie za darmo - wystarczyłoby podłapać jakichś sponsorów, np. sklepy z częściami zamiennymi - umieściliby swoje logo bądź jakieś bannery i to byłaby też świetna reklama dla nich. ...ale to już innym razem. :)

PS.
Wejdźcie na dynovwka.pl i sami zobaczcie ile Oni mają sponsorów. :)

Spoko wszystko rozumię, ale do zlotu VW nie ma.co porównywać, tam było 7 edycji i tysiące aut.

Ja tylko zaproponowalem bo pomysł jest fajny i do zrealizowania, jak mówiłem wcześniej 800zl za montaż ja bym wyłożył
Jest kilka osób na tak i na nie,ja jestem w stanie ogarnąć temat pod warunkiem chęci uczestników.
Jak bedzie na nie,to sam zaproszę goscia w sobotę i zrobi kilka ujęć i tyle. Kto nie będzie sobie życzył filmowania auta to bedzie pominięty, tak aby każdy byl.zadowolony.

MorenoA6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: MorenoA6 » 02 wrz 2016, 22:23

jordan233 pisze: Spoko wszystko rozumię, ale do zlotu VW nie ma.co porównywać, tam było 7 edycji i tysiące aut.
Czy chcesz mi powiedzieć, że oni nie zaczynali od początku? :)
Tutaj będzie dopiero druga edycja, więc jeśli dobrze by się do tego przyłożyć, to na 7-mej edycji możemy być lepsi od nich. ;)

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 02 wrz 2016, 22:55

MorenoA6 pisze:
jordan233 pisze:
Czy chcesz mi powiedzieć, że oni nie zaczynali od początku? :)
Tutaj będzie dopiero druga edycja, więc jeśli dobrze by się do tego przyłożyć, to na 7-mej edycji możemy być lepsi od nich. ;)
Za 5 lat ? :)- ja próbuję już teraz jakiś kroczek do przodu postawić -własnymi siłami bez sponsorów.

Ogólnie to dobrze że w ogóle dojdzie do tego zlotu,mi od samego początku termin nie pasował ale w ostatnie 2 dni przed zakończeniem zbiórki kasy udalo mi sie załatwić wolne i przyjezdzamy zobaczyć fajne furki i poznać mordki:)

Marcin odwaił kawał dobrej roboty -za to mu chwała :)
Ja tylko chcę dołożyć jakąś cegiełkę aby wyszło jeszcze lepiej;)

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 02 wrz 2016, 23:58

Ludzie skonczcie się sprzeczac. Sławek jasno okreslił sprawę i kto chce się zrzucić to zapraszamy. Ja tez się chętnie dorzuce.

A tak jak wspominałem, bogatsi o doświadczenia tegoroczne zmontujemy na III Ogólnopolski Zlot juz całkiem doracowana imprezę ktorą pobijemy VW i inne kluby <okok> <brawo>
to nie jest zwykły napęd...to

Gość

Post autor: Gość » 03 wrz 2016, 05:12

Sponsorzy zawsze mile widziani <okok>

Awatar użytkownika
Adamo
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Adamo » 03 wrz 2016, 06:37

Jeszcze tydzień i się widzimy.... pucowac auto trzeba <chura>

MorenoA6
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: MorenoA6 » 03 wrz 2016, 10:16

martin_rs4 pisze:(...) zmontujemy na III Ogólnopolski Zlot juz całkiem doracowana imprezę ktorą pobijemy VW i inne kluby <okok> <brawo>
Hmmm... pomarzyć zawsze można. :P ...ale nie chce myśleć co to będzie za tydzień o tej porze. <jaaa>

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl