S8 D2 by r4q
Apo ma rację i dobrze prawi Gwoli wyjaśnienia to blachy ZGR bo w Gryfińskim jestem zameldowany nadal pod adresem rodziców, a sam mieszkam od paru ładnych lat w Szczecinie. Ale to rzut beretem więc dokumentów ani meldunku nie zmieniałem A ponadto od 1.5 roku pod Stuttgartem siedzę więc już w ogóle kawałek od domu
Co do hebli to różnica czy kolosalna, ciężko powiedzieć ale na pewno mogę powiedzieć, że uważam iż auto hamuje tak jak powinno nawet na autobanie jak jakiś baran zjedzie na lewy bez patrzenia w lusterko to nie ma stresu bo jestem w stanie normlanie wyhamować
a poza tym wszystkim to niestety ale czeka mnie rozwód Panowi
eSa będzie wystawiona na sprzedaż, w wolnej chwili machnę ogłoszenie na forum gdzie wrzucę pare zdjęć i szczegółowy opis stanu auta. Mam nadzieję, że znajdzie się dla niej dobry dom...
Co do hebli to różnica czy kolosalna, ciężko powiedzieć ale na pewno mogę powiedzieć, że uważam iż auto hamuje tak jak powinno nawet na autobanie jak jakiś baran zjedzie na lewy bez patrzenia w lusterko to nie ma stresu bo jestem w stanie normlanie wyhamować
a poza tym wszystkim to niestety ale czeka mnie rozwód Panowi
eSa będzie wystawiona na sprzedaż, w wolnej chwili machnę ogłoszenie na forum gdzie wrzucę pare zdjęć i szczegółowy opis stanu auta. Mam nadzieję, że znajdzie się dla niej dobry dom...
jedna ukochana była zazdrosna o drugą...Apophis pisze:Łukasz czemu tak??
Cóż tak wyszło, pracujemy z Anetką nad potomstwem i przekabaciła mnie kombi, niestety nie ma sensu utrzymywać 2 aut w tym momencie, a na myśl że bym musiał dawać swojej kobiecie jezdzić eSą i pewnie w każdej wolnej chwili czyścić wnętrze.... do tego po DE robię o wiele więcej kilometrów niż po PL i tak podsumowując wszystko zostałem właścicielem kombi w dieslu - starzeję się
ale CCCO nie porzuciłem, jest A4 B8 z Q - różnica kolosalna niestety, ale jakoś się przyzwyczaję i przeboleję póki co... ale napewno wrócę do 8ki , tylko muszę jakąś dużą skarbonkę znaleść i na D4 zbierać
Haha, chłopaki no ja was rozumiem i podzielam też to zdanie ale niestety ostateczna decyzja jest taka, że auto pójdzie na sprzedaż. Nie znaczy to przecież, że się obraziłem na eSę czy coś. Czasem po prostu trzeba sobie postawić inne priorytety i po przeanalizowaniu wszystkiego tak musi się stać.
Ofc chciałbym, żeby auto trafiło w dobre ręce dlatego na początek będę starał się je sprzedać w klubie jeśli się uda. Zaraz wysmaruję też pewnie jakieś ogłoszenie w dziale sprzedam
Dzięki za "opieprz" Apo ale to nie jest tak, że pod wpływem chwili czy jakiegoś głupiego samopoczucia zrobię coś czego później będę żałował. Będę tęsknił za swoją S8 ale po cichu już się ślinię na D4 najpierw kupno chaty, ale Ósemka (najlepiej S) na pewno się jeszcze u mnie pojawi, tym razem w garażu a nie na podwórku
Ofc chciałbym, żeby auto trafiło w dobre ręce dlatego na początek będę starał się je sprzedać w klubie jeśli się uda. Zaraz wysmaruję też pewnie jakieś ogłoszenie w dziale sprzedam
Dzięki za "opieprz" Apo ale to nie jest tak, że pod wpływem chwili czy jakiegoś głupiego samopoczucia zrobię coś czego później będę żałował. Będę tęsknił za swoją S8 ale po cichu już się ślinię na D4 najpierw kupno chaty, ale Ósemka (najlepiej S) na pewno się jeszcze u mnie pojawi, tym razem w garażu a nie na podwórku