![]() |
![]() |
![]() |
II Ogólnopolski Zlot A8Team - powrót
Muchlejkolator i Młody91 dotarli do Lublina, cali i zdrowi 
Dzięki chłopaki za super organizacje !
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla martina_rs4 100lat!
Do zobaczenia za rok

Dzięki chłopaki za super organizacje !
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla martina_rs4 100lat!
Do zobaczenia za rok

Ostatnio zmieniony 11 wrz 2016, 20:45 przez mlody91, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
I my cało i zdrowo dotarliśmy. Na koniec zrobiliśmy sobie z AMSTAFFem powrotny przelot kolumna z Lichenia do Lodzi
Wszystkim raz jeszcze wielkie dzieki za przybycie i cała impreze.
Zeby nie bylo juz dzis z Administracja rozmawialisy o przygotowaniach do przyszlorocznego zlot
[/quote]

Wszystkim raz jeszcze wielkie dzieki za przybycie i cała impreze.

Zeby nie bylo juz dzis z Administracja rozmawialisy o przygotowaniach do przyszlorocznego zlot

to nie jest zwykły napęd...to
tez dzieki za fajną imprezkę oraz za pomoc przy wentylatorze dla Erniego który siedział na moim silniku pół nago, Goniasa wraz z Olą którzy mnie oświecili
i dla Marcina (szkoda że nie looknelismy jak to bylo montowane wczesniej
) ale teraz dzieki temu wenylator v2 montuje w jakies 15 min
podziekowania równiez dla Danishowa za próby przy module świateł dziennych
1 zdaniem do następnego razu w jakims fajnym miejscu gdzie będziemy mogli razem poukręcać trochę śrub oraz wypić jakiegoś bronka i zagryść mięchem

podziekowania równiez dla Danishowa za próby przy module świateł dziennych

1 zdaniem do następnego razu w jakims fajnym miejscu gdzie będziemy mogli razem poukręcać trochę śrub oraz wypić jakiegoś bronka i zagryść mięchem

bądź sobą, wariatów też lubią
Ja nie widziałem ile miałeś na budziku, ale widziałem, że u mnie budzik wskazywał prawie 250, yanosik 235 (raczej yanosik mówi prawde bo budzik trochę przekłamuje), a Ciebie i Daniela trza było lornetką wypatrywać. <lol>Anepu pisze:Ja właśnie dotarłem do domu trasa z Danielem i Damianem przebiegła super i szybko. Udało mi się rozwinąć skrzydła i wycisnąć 270 km/h (mam świadków)a spalanie z trasy to 16,3 benzyny nie gazu.
Damian twoja A6 dziś prawie doganiała nasze A8 , ciwicz dalej.
Daniel wspominał, że miał 250 i go zostawiałeś, więc...

U mnie gazu, od tankowania do tankowania, wystarczyło na prawie taki sam dystans co zwykle, ale przyznam się, że jak cisnęliście, to ja przełączałem na Pb i kręciłem prawie do odcięcia - Zbychu świadkiem.

Jak prawie doganiała, jak Was dogoniłem. ....yyy jak Was zblokował jakiś skoczek z prawego pasa.

PS.
Może i zbyt wyniośle, ale sądzę, że wśród swojej modelowej rodziny z takim samym silnikiem, brałbym jednego po drugim.

Wlasnie podsumowalam kwitki za benzyne. Duzo osob pytalo sie o spalanie tego silnika. Przy jezdzie 130km/h na zlot wyszlo mi ponizej 10l/100km z calej trasy. Z powrotem nie chcialo mi sie jechac tak wolno i juz jest normalne spalanie 12-13l/100km.
Oczy mi wypadaja i w ogole bylo ciezko z powrotem. Tylko 4h snu i wlasciwie od wyjazdu oczy mi sie kleily. Nad ranem byly bardzo geste mgly przy bocznych drogach. Widocznosc moze 10m do przodu.
Oczy mi wypadaja i w ogole bylo ciezko z powrotem. Tylko 4h snu i wlasciwie od wyjazdu oczy mi sie kleily. Nad ranem byly bardzo geste mgly przy bocznych drogach. Widocznosc moze 10m do przodu.