![]() |
![]() |
[D2 97 2.8PB ] Szarpie autem
[D2 97 2.8PB ] Szarpie autem
Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze ale podobnego tematu nie mogłem znaleźć jeśli już był to proszę mnie nakierować tam
Mam taki problem i to sporadyczny, gdy przyspieszam nawet delikatnie to autem szarpie jak by coś ze skrzynia się działo, problem jest sporadyczny i nieprzewidywalny bo gdyby się chciało komuś pokazać jak szarpie to jak na złość nie szarpie...., gdy szapie wystarczy mocniej przyspieszyć a problem znika, problem mam również taki ze gdy z trybu Parking włączam tryb Drive lub Wsteczny to autem telepie uczucie takie jakby nierówna praca silnika i gdy ruszam to po chwili problem znika, takie sytuacje mam rzadko i sporadyczny.

Ostatnio zmieniony 23 wrz 2016, 17:07 przez Adam.Grze, łącznie zmieniany 1 raz.
Robi to różnie, ale wiem że na wyższym biegu bo obroty mam jakoś 1,3-2tyś i czuje się jakby nie zredukował a próbuje przyspieszyć na wyższym biegu, a w innych momentach gdy jest ok to momentalnie redukuje i pomału przyspiesza. Ja nie jeżdżę gwałtownie tylko lubię szanować swój samochód i przyspieszam stopniowo. Takie objawy mam od zakupu auta ale dopiero pojawiły się po paru dniach od zakupu... miałem taki okres że przez tydzień chciałem a nawet nie szarpnął, a teraz sporadycznie.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz