Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 ALL ] zasięg telefonu

shultz
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: shultz » 08 wrz 2015, 07:48

spróbuję podmienić telefon i zobaczymy jaki będzie efekt. głupia sprawa, nawet nic nie mogę załatwić normalnie w trasie, bo co chwila gubi zasięg:/ dzięki za info!

kociol878
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: kociol878 » 14 wrz 2015, 18:15

Ja mam G3 i mam duży problem z zasięgiem. Nie ma może jakiś zewnętrznych anten żeby w środku nie było problemu z zasięgiem?

Audik_Agi
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Audik_Agi » 01 paź 2016, 08:54

Apophis pisze:Naprawde dziwia mnie twoje problemy. Ja nie tylko w swojej A8 praktycznie nie mam problemu ale juz na pewno nie jest on dla mnie na tyle duzy by sie tym przejmować. Smigam nie raz z chlopakami z klubu jak sie gdzies spotykamy i w kazdej tak samo,w zasadzie tylko Erni zgłaszał jakies problemy ze swoim chinamacofonem :)
Moze masz nieoryginalna szybe, ktora nie ekranuje tak jak oryginalne i zasieg jest OK.
Czytalam wlasnie, ze podgrzewane frontowe szyby w Fordach (moze w A8 tez???) posiadaja jakas powloke metaliczna (srebra) i jest lipa:( Klatka Faradaya.
Zastanawiam sie nad podpieciem do zewnetrznej anteny i np aby taka obwodke z przewodu wokol przedniej szyby zrobic i moze wtedy zasieg GPS bylby lepszy?

Gość

Post autor: Gość » 01 paź 2016, 12:52

Fakt Agnieszko że podgrzewana ekranuje pieknie. Ja miałem ori szybe i nie było wiekszych problemów jak się poaktualizowało navi a po zmianie spiaskowanej szyby na zamiennik problem znikł. Jednak w D3 te problemy sa wieksze i temu w D3 to dla mnie zawsze fabryczna navi musi hasac :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl