Loobelski spoty
A co wy na to ? chyba nam miejscówkę zajęto
MOTO Arena - Zakończenie Sezonu Motoryzacyjnego 2016
SAMOCHODY i MOTOCYKLE
2.10.2016 (niedziela) godz. 11:00
Arena Lublin
Lublin , Stadionowa 1
W dniu 2 października 2016 roku w wyniku współpracy Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji - Arena Lublin, Lubelskich Klasyków Nocą, Moto Spot, Stowarzyszenia Moto Inicjatywa, Grupy Motocyklowej MPK Lublin oraz Świdnickiego Klubu Motocyklowego USARZ organizują cykliczne wydarzenie kulturalno-motoryzacyjne jakim jest MOTO Arena.
MOTO Arena - Zakończenie Sezonu Motoryzacyjnego 2016
SAMOCHODY i MOTOCYKLE
2.10.2016 (niedziela) godz. 11:00
Arena Lublin
Lublin , Stadionowa 1
W dniu 2 października 2016 roku w wyniku współpracy Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji - Arena Lublin, Lubelskich Klasyków Nocą, Moto Spot, Stowarzyszenia Moto Inicjatywa, Grupy Motocyklowej MPK Lublin oraz Świdnickiego Klubu Motocyklowego USARZ organizują cykliczne wydarzenie kulturalno-motoryzacyjne jakim jest MOTO Arena.
Hola hola... "Zbłąkana A6", "rodzynka" czy "szósteczka w jakości ósemki", to opisy ala pseudonimy zarezerwowane dla mojej podopiecznej.Michal_ST pisze:Następnym razem mogę dołączyć jak przyjmiecie zbłąkaną A6 do swojego grona
To Wy z lublina jesteście? ...o kutfa, to trzeba Anepu z całą bandą dogadać i robimy "poprawiny".Mucholejkolator pisze:Mam nadzieję, że za dwa tygodnie o tej godzinie będę na miejscu i będziemy się spocić
PS.
To jakieśta bez nas jechali tam i spowrotem? ...ładnie to tak odłączać się od grupy?