[D2 FL ALL ] Przekładka kierownicy z D3 do D2 FL
-
- Forum Audi A8
[D2 FL ALL ] Przekładka kierownicy z D3 do D2 FL
Witam kolegów,
Czy ktoś z was próbował przekładać kierownicę z A8 D3 do D2? co będę potrzebował przy takiej przekładce? Chciałbym aby działały łopatki do zmiany biegów i przyciski do radia. Jestem w trakcie zmiany Navi plus Na RNS-E . Ewentualnie jaka kierownica podejdzie z najmniejszą ilością przeróbek (Nie chcę od S8 d2 bo są tylko przyciski do zmiany biegów a nie łopatki)
Pozdrawiam Łukasz
Czy ktoś z was próbował przekładać kierownicę z A8 D3 do D2? co będę potrzebował przy takiej przekładce? Chciałbym aby działały łopatki do zmiany biegów i przyciski do radia. Jestem w trakcie zmiany Navi plus Na RNS-E . Ewentualnie jaka kierownica podejdzie z najmniejszą ilością przeróbek (Nie chcę od S8 d2 bo są tylko przyciski do zmiany biegów a nie łopatki)
Pozdrawiam Łukasz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Re: Przekładka kierownicy z D3 do D2 FL
A jaka to różnica... W F1 masz przyciski, a nie łopatkiLukaszEK_ZENER pisze: (Nie chcę od S8 d2 bo są tylko przyciski do zmiany biegów a nie łopatki)
Nie chcę nikogo urazić, ale moim zdaniem wkładanie kierownic z aut nowszych generacji jest bez sensu.
Każde auto ma swój urok i nie powinno się robić takich modów (choć sam kiedyś myślałem inaczej )
Ja toleruje jedynie doposażanie: np. z plastikowej kiery na skórzaną. A nie takie mody...
Poza tym tu chodzi o bezpieczeństwo, bo tam jest w końcu poduszka.
Każde auto ma swój urok i nie powinno się robić takich modów (choć sam kiedyś myślałem inaczej )
Ja toleruje jedynie doposażanie: np. z plastikowej kiery na skórzaną. A nie takie mody...
Poza tym tu chodzi o bezpieczeństwo, bo tam jest w końcu poduszka.