Yellow S8
Plewis, na duzym balonie nie odczuwasz kamieni, laczen, latek itd bo guma sie ugina, przejmujac czesc enerii i nie ma takiego uderzenia w amor Ale to jest oczywiste ...
gryzzli, ja nie wiem co sie tak napinasz, kazdy preferuje inny styl jazdy... jeden lubi twardo bo ceni gdy auto wchodzi w zakrety sztywno, a jeden woli jezdzic pontonem bo kazdy kamyk na drodze go uwiera ...
Prawda jest taka, ze jak sie chce ladnie wygladac, to trzeba pocierpiec Ale nie mow ze piszemy bzdury ze sie jezdzic nie da, bo sam zadaj sobie pytanie, ilu ludzi jezdzi na takich zestawach... i jakos sie przemieszczaja...
Druga sprawa, na glebie trzeba umiec jezdzic... Jak ktos nie potrafi to jezdzi wysoko i na balone
gryzzli, ja nie wiem co sie tak napinasz, kazdy preferuje inny styl jazdy... jeden lubi twardo bo ceni gdy auto wchodzi w zakrety sztywno, a jeden woli jezdzic pontonem bo kazdy kamyk na drodze go uwiera ...
Prawda jest taka, ze jak sie chce ladnie wygladac, to trzeba pocierpiec Ale nie mow ze piszemy bzdury ze sie jezdzic nie da, bo sam zadaj sobie pytanie, ilu ludzi jezdzi na takich zestawach... i jakos sie przemieszczaja...
Druga sprawa, na glebie trzeba umiec jezdzic... Jak ktos nie potrafi to jezdzi wysoko i na balone
Plewis pisze:też miała szadołlajn..?justinos1 pisze:Niestety muszę Was zmartwić, nie jest to jedyna D2 w takim kolorze dwa lata temu sprzedawałem VW Phaetona i klient przyjechał D2 3.3 TDi właśnie w takim kolorze, z czarnym wnętrzem z alcantarą i przeszyciami w kolorze nadwozia, niestety była bez gleby i na zwykłych 18" kołach Gość wziął Phaetona a Audi miała zostać sprzedana, napewno jeździ gdzieś w Polsce.
dziś zagości na pokładzie taki oto zestaw,ma mniej pylic w trosce o chromy...
Nie pamiętam niestety czy miała szadoł...
miałem 20" szeroką na 10" i nie pitolić, że nie ma różnicy względem np 18"... mam 2 kmpl 18 a 20 czym prędzej na sprzedaż była wygląda to fajnie, nie powiem, zwłaszcza stojąc za samochodem taka szeroka guma robi wrażenie no i przy gorszych warunkach atmosferycznych fajniej latała bokiem audiczka
do jazdy w okół komina super, ale jazda dalej to ciągłe uważanie na drodze... zamiast delektować się jazdą to patrzysz czy nie ma dziury, koleiny, studzienki wystającej bo nie wiadomo czy felgi sie nie rozwali czy zawieszenia nie urwie... o parkowaniu to już w ogóle szkoda gadać - pompa wyje, skręt tragiczny, uważanie na krawężniki... za stary się na to robie
19" do A8 D2 jest optymalne
do jazdy w okół komina super, ale jazda dalej to ciągłe uważanie na drodze... zamiast delektować się jazdą to patrzysz czy nie ma dziury, koleiny, studzienki wystającej bo nie wiadomo czy felgi sie nie rozwali czy zawieszenia nie urwie... o parkowaniu to już w ogóle szkoda gadać - pompa wyje, skręt tragiczny, uważanie na krawężniki... za stary się na to robie
19" do A8 D2 jest optymalne
- matrose1983
- Forum Audi A8
- Pepek
- Super Klubowicz
- Moje auto: S8 D5
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Przemek
No wszystko pięknie, ale moim skromnym zdaniem tej furce brakuje jednego, mianowicie:
https://images83.fotosik.pl/619/73914c74648c3044.jpg
https://images83.fotosik.pl/619/73914c74648c3044.jpg
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Na dole przedniego prawego błotnika widzę brak jednego elementu... chcesz takie coś czy masz gdzieś w garażu tylko na auto jeszcze nie wjechało?Plewis pisze:Kanarek przeszedł korektę lakieru ,naprawiane spryski reflektorów,działają super
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
ciekawe , ale czemu zakleiles listwy chrom jakims czarnym czyms ? teraz sie to gryzie z lusterkami moze lusterka sprobuj okleic na czarno , lub wszystko w chrom jak fabryka dala choc chyba lepiej by jej bylo jak bys przywrocil listwy do oryginalu mialbys listwy lusterka i fele w chromie nie mam racji ?
bądź sobą, wariatów też lubią