Loobelski spoty
Odchodzic, odchodzimy napewno ale lepsze posty nie na temat na lublinie, niz wogole cisza i jeden post na miesiac albo dwa jak bylo wczesniejApophis pisze:16-20??? ja myje za 7-10 i za 20zł mam woska na 10razy
Poza tym panowie nie sądzicie że odchodzicie od tematu?? Dyskusje o myjkach i kosmetychach w dziale detalingu
Ktoś już kiedyś mi "to" powiedział na tym forum, a teraz ja mówię "to" Tobie → "Nie marudź tylko rób".
W każdym aucie prędzej czy później coś się zepsuje, a już na pewno zużyje. ..nie ma auta do którego nie trzeba dokładać.
Pamiętaj: rób małymi kroczkami, najpierw jedno, potem drugie itd. nie odkładaj i nie zbieraj wszystkiego na raz.
W każdym aucie prędzej czy później coś się zepsuje, a już na pewno zużyje. ..nie ma auta do którego nie trzeba dokładać.
Pamiętaj: rób małymi kroczkami, najpierw jedno, potem drugie itd. nie odkładaj i nie zbieraj wszystkiego na raz.
-
- Forum Audi A8
Chyba Cię widziałem jak kręciłeś z roztocza w lewo w orkana zdaje się przedwczoraj jakoś wieczorową porą. Ja poleciałem w prawo srebrnąpawel27 pisze:Byłem i ja na chwilę. Stałem przez ok 30 min na chodniku przy wjeździe. Granat s8 na czarnych blachach. Gdybym wiedział, że to zorganizowana akcja to bym zagadał.