![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Worek na narty
[D3 ALL ] Worek na narty
Hej. Planuje kupic a8. właściwie już mam upatrzoną sztukęi dogadaną cenę. Ale dziś podczas ostatecznych oględzin zorientowałem się że nie ma worka na narty. A8 jest 5 osobowe i ma podłokietnik. Też wcześniej nie zorientowałem się, że tylnie kanapy się nie kładą ( w każdej wersji tak jest?). Czy jest opcja dołożenia worka na narty do tej A8? scią ga sięjakąś maskownice etc etc? Będę bardzo zobowiązany bo często jeżdze na nartach i w A6 nie mam z tym problemu a przy A8 było to niemiłym zaskoczeniem.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 10:34 przez hatysz, łącznie zmieniany 2 razy.
Pierwsze zdjęcie w miniaturce -> http://www.nanodatex.pl/audi-a8-d3-4e-s ... 55327.html tak to wygląda od strony bagażnika. Dookoła tego będzie jakaś ramka, tak? (Pytam bo teraz nie jestem przy samochodzie). Wystarczy jakoś delikatnie plaskim śrubokrętem podważyć i powinno dać radę? (zatrzaski).
U mnie była ta ramka na zatrzaski i 4 śrubki o ile dobrze pamiętam...nie mam dostępu do Elsy teraz to bym schemat wysłał...

haha ja też się mocno zdziwiłem po kuponie A8 że tył się nie składa...byłem mega zawiedzionyhatysz pisze:Też wcześniej nie zorientowałem się, że tylnie kanapy się nie kładą ( w każdej wersji tak jest?).

to nie jest zwykły napęd...to