[Mińsk Mazowiecki] Zorganizujmy Zlocik !!! :)
[Mińsk Mazowiecki] Zorganizujmy Zlocik !!! :)
Witam wszystkich, tak ogladam zdjecia ze zlotow i waszych spotkan. To musi byc naprawde super sprawa Jestem w posuadaniu mojej Lalci od niedawna nigdy nie bylem na takim zlocie wiec Moze warto bylo by sprobowac jest pare osob z mojego otoczenia ktore tez sa za... Napiszcie co o tym myslicie
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, 11:31 przez Tomex221, łącznie zmieniany 2 razy.
Jakoś bardzo daleko do Was nie mam więc jak ustalicie termin i uda mi się urwać wtedy żonie to chętnie polecę swoim bolidem ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- donkamiloo
- Forum Audi A8
wyjdzie cos ztego zlotu...? ;-) ;-)
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Ostatnio zmieniony 12 lis 2010, 21:27 przez donkamiloo, łącznie zmieniany 1 raz.