[D2 01 3.3TDI ] Problem z kontrolkami ESP i ABS
[D2 01 3.3TDI ] Problem z kontrolkami ESP i ABS
Witam...
Problemem sa palace sie kontrolki ESP i ABS... Kontrolki pala sie dopiero po jakis 20 mkinutach jazdy i swieca sie az do wylaczenia silnika...pozniej historia sie powtarza i znowu 20 minut jade i znowu sie pali...'
Dodam ze ESP i ABS dziala dopuki kontrolki sie nie zapala.
Problem pojawil sie po wymianie rozrzadu i wymianie simmeringu walu na wyjsciu na skrzynie, olei i filtrow (na pewno nie ma to nic wspolnego ale od tego czasu pojawil sie problem)Zgory dziekuje za pomoc
Problemem sa palace sie kontrolki ESP i ABS... Kontrolki pala sie dopiero po jakis 20 mkinutach jazdy i swieca sie az do wylaczenia silnika...pozniej historia sie powtarza i znowu 20 minut jade i znowu sie pali...'
Dodam ze ESP i ABS dziala dopuki kontrolki sie nie zapala.
Problem pojawil sie po wymianie rozrzadu i wymianie simmeringu walu na wyjsciu na skrzynie, olei i filtrow (na pewno nie ma to nic wspolnego ale od tego czasu pojawil sie problem)Zgory dziekuje za pomoc
Ostatnio zmieniony 12 lut 2011, 23:06 przez casanovak, łącznie zmieniany 3 razy.
od 18-09-2010 szczesliwy posiadacz A8
Jeszcze nie doszedl....czekam i czekam a kupilem od goscia ktorego polecano na forum...chyba sam mi chce to doreczyc i jedzie rowerem... jak bede mial to dam znac...
[ Dodano: 2010-11-06, 21:44 ]
[ Dodano: 2010-11-06, 21:44 ]
masz moze link??? ciekawi mnie bo zauwazylem ze dosc duzo grzebane bylo w niej... tak jakby caly srodek ktos wstawil (musze przyznac ze dosc nieudolnie ale cale szczescie ze daje sie poprawic;)MarcinD2 pisze:pamietam ze byla opisywana na forum
od 18-09-2010 szczesliwy posiadacz A8
Oczywiście... po numerze VIN bez problemu to można sprawdzić i w sposób nie budzący żadnych wątpliwości... wystarczy druknąć pełną listę wyposażenia ;-)casanovak pisze:Nie wiem czy anglik a idzie to jakos sprawdzic np. po nr VIN???colln pisze:anglik pierwotnie?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Jeżeli jesteś z Poznania (tak masz w profilu) to masz u siebie co najmniej 2 ASO... i między innymi ten firmowy obok siedziby KT na Krańcowej czyli AUTO PREMIUM...casanovak pisze:A skad mam to sobie druknac? jest moze ktos kto potrafi to rozszyfrowac? bo dla mnie to enigma:)FOSS pisze:wystarczy druknąć pełną listę wyposażenia
jedziesz z nr VIN i prosisz doradcę serwisowego aby Ci to sprawdził...
w większości przypadków nie będą chcieli udzielić żadnych informacji zasłaniając się ochroną danych osobowych i/lub wewnętrznymi zarządzeniami autoryzowanych serwisów AUDI ale możesz spróbować przekonać że nie potrzebujesz całej historii auta ani kompletnej listy wyposażenia ale wystarczy Ci tylko info na jaki rynek auto było robione i po której stronie była pierwotnie kierownica.
Ewentualnie może ktoś z forum jest w stanie sprawdzić to szybciej a jeśli nie a Tobie się nie spieszy to podeślij mi ten VIN na PW... w ASO bywam dosyć często więc mogę spróbować to sprawdzić ale nie obiecuję że zrobię to od ręki.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-