Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Oczyściłem wszystkie odpływy bo strasznie parowały szyby od wewnątrz. Niestety nic to nie dało , po dalszych oględzinach stwierdziłem że mój akumulator pływa w wodzie. Jako że wszystkie odpływy miałem drożne nie pozostało mi nic innego jak wpakować się do bagażnika i obserwować gdzie pojawi się woda . Okazało się że woda dostaje się pod wlewem gazu (wlew zamontowany za klapką paliwa). Uszczelniłem wlew i teraz jest susza . Polscy FACHOWCY wszystko SPI.....Ą
w tamtym tygodniu wziąłem sie wkońcu za tylny zawias, jeden wachacz został tylko bez zmian a reszta wyleciała do kosza, do auta wleciały wszystkie tuleje gumowo metalowe, łączniki stabilizatora, wachacze zbieżności, łożyska do kół oraz dyfra i przeguby wewnętrzne, no jest teraz bajka panowie, zero drgań, zero chałasu,
a w między czasie jak czekałem za częściami zająłem sie wymianą mikro-styków w drzwiach, działa wszystko aż miło, same mikrostyki można na allegro za grosze kupić, wystarczy tylko wydłubać stary i wlutować nowy
a w między czasie jak czekałem za częściami zająłem sie wymianą mikro-styków w drzwiach, działa wszystko aż miło, same mikrostyki można na allegro za grosze kupić, wystarczy tylko wydłubać stary i wlutować nowy
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....