[D3 ALL ] Wymiana foteli i tapicerki
Wiele razy ale w innych autach. W uniwersalnych zestawach np. firmy Waeco masz wszystko co potrzebne, jeżeli chcesz zrobić to na oryginalnych podzespołach to wymaga to zdemontowania praktycznie całego wnętrza auta.AudiA8D3 pisze:Czy ktoś z Was przerabiał takie doposażenie auta?
Przypominam o poprawieniu lokalizacji w profilu!
Wiem, że przy uniwersalnych zestawach jest najmniej zachodu. Aczkolwiek raczej chciałbym zamontować tak jak oryginał.
Interesuje mnie czy oryginalne maty są łączone na stałe z tapicerką czy można je spokojnie odczepić i jak temat z instalacją, zmianą panelu klimatyzacji, jakieś kodowanie itd..
Chętnie posłuchałbym kogoś, kto robił taką "operacje" w D3.
Interesuje mnie czy oryginalne maty są łączone na stałe z tapicerką czy można je spokojnie odczepić i jak temat z instalacją, zmianą panelu klimatyzacji, jakieś kodowanie itd..
Chętnie posłuchałbym kogoś, kto robił taką "operacje" w D3.
AudiA8D3, <table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Uzupełnij proszę swój profil z
Dostajesz ostrzeżenie po 2 upomnieniach od moderatora
Jak w kolejnym poście nadal beda błedy w lokalizcji dostaniesz kolejne ostrzeżenia a po 3 nie ma juz opcji pisania
Dostajesz ostrzeżenie po 2 upomnieniach od moderatora
Jak w kolejnym poście nadal beda błedy w lokalizcji dostaniesz kolejne ostrzeżenia a po 3 nie ma juz opcji pisania
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Wymienić fotele na takie z podgrzewaniem. Zmienić panele klimatyzacji (oba, jeśli masz czterostrefową, lub sam przód i panel z potencjometrami na tył jeśli masz klime 2 strefową).AudiA8D3 pisze:Mam na oku pewne A8 D3, które nie posiada podgrzewanych foteli.
Czy ktoś z Was przerabiał takie doposażenie auta?
Potrzebuję listę potrzebnych części i ewentualnie rozpisane co, gdzie jak..
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Zdjąć CP z przedniego panelu klimy, doprowadzić wiązki do foteli, zakodować przód, lub przód/tył dla grzania.
Black Cars Matters
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Najlepiej kupić identyczne fotele z taką opcją, albo... kupić ten sam rodzaj fotela i bawić się w przekładkę skóry, obudowy i paneli. Reszta to sprawa kodowań.
PS - Jeśli szukasz A8 specjalnie dla masaży to sobie odpuść, nie ma w tym żadnej reweli. A jak chcesz sam spróbować to sobie znajdź taki model, podjedź do właściciela i niech Ci włączy.
PS - Jeśli szukasz A8 specjalnie dla masaży to sobie odpuść, nie ma w tym żadnej reweli. A jak chcesz sam spróbować to sobie znajdź taki model, podjedź do właściciela i niech Ci włączy.
Black Cars Matters
- Adrianplock
- Forum Audi A8