części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Pożyczanie w chwilówkach

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
młodySR
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Pożyczanie w chwilówkach

Post autor: młodySR » 29 lis 2016, 22:19

Czy ktoś z Was albo Waszych znajomych pożyczał w chwilówkach i może powiedzieć jak to wygląda z kosztami?

ernesto

Post autor: ernesto » 29 lis 2016, 22:38

Ja brałem w Wonga raz.
Pierwsza pożyczka jest do 60 dni i pełne koszta są to 10zł Fakt to nie jest ściema, ale jest to tylko jednorazowe.
Na szybkiego potrzebowałem 500zł i bez problemu po wypełnieniu kilku druków przez internet masz kasę na koncie jeszcze tego samego dnia.
Oczywiście w terminie 60 dni należy spłacić pobraną sumę plus 10zł kosztów.

Ptrovident odradzam. Chore oprocentowanie. Nieuczciwi agenci. Za każdą spłaconą ratę lepiej zachować potwierdzenie..

FranzM
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: FranzM » 30 lis 2016, 07:52

Chwilówka jest dobra na raz, jeśli masz pewność że ją spłacisz. W przeciwnym wypadku stanowczo odradzam.

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 30 lis 2016, 09:45

FranzM pisze:Chwilówka jest dobra na raz, jeśli masz pewność że ją spłacisz. W przeciwnym wypadku stanowczo odradzam.
Dokładnie , znam ludzi którzy nie potrafią wyjść z tych chwilówek , po za tym tam jest złodziejska marża
np: Prowident bierzesz 1000 zł - spłacasz 1600zł lepiej pójść do banku i zrobić sobie debet na koncie taniej wyjdzie <brawo>

Awatar użytkownika
Michall2107
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Michall2107 » 08 gru 2016, 23:43

Znajomej mama pracuje w Prowidencie i opowiadała, ze nigdy w zyciu by nie wzięła tam pieniędzy po tym jak widzii jak to wszystko wyglada od środka. :/
"Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia "Flp

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Re: Pożyczanie w chwilówkach

Post autor: pebo » 09 gru 2016, 22:37

młodySR pisze:Czy ktoś z Was albo Waszych znajomych pożyczał w chwilówkach i może powiedzieć jak to wygląda z kosztami?
Łukasz, widzę że masz w opisie miejscowość Rybnik. Masz u siebie dobry bank: http://www.rbsrybnik.pl/
Idź tam i zapytaj o kredyt. Po danych finansowych widzę, że to nieduży, lokalny bank, więc najprawdopodobniej nie rżną po cenach i myślę, że obsłużą Cię należycie.
Pozdrawiam
Bądź dobry jak chleb.

FranzM
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: FranzM » 10 gru 2016, 23:53

Najczęściej trzy grupy klientów pytają o chwilówki.
1) Ci którzy są zarżnięci finansowo - dla nich chwilówka,koszty to żaden problem, bo i tak nie spłacą
2) Ci którzy są przyciśnięci na maxa i chwilówka online na dowód to jedyna opcja aby np. wrócić do domu z obcego miasta (Ja tak miałem i skorzystałem z vivus'a, po 3 dniach oddałem jak wróciłem do domu)
3) Ci którzy uważają, że spłacą za 2 dni a później przeciąga sięto na 7 miesięcy, ewentualnie na zawsze

Osobiście odradzam, lepszy jest limit w koncie albo karta kredytowa, ale w tym przypadku też można popłynąć jak ktoś jest bez wyobraźni lekko mówiąc.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl