czekaj przyjdzie zima to już nie będziesz taki kozak :-Psebos17 pisze:cóż, na ten pomysł wpadłem już jakiś czas temu i jeżdżę tak non stop :mrgreen:paulo79 pisze:popatrz na to z drugiej strony, mozesz fotel podniesc max do gory i otworzyc szyberdach, bedziesz fajnie wygladal i jakie widoki... ;-)
[D2 pre-FL] Fotele RECARO
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
czapka uszatka na głowę, gogle narciarskie na oczy i w drogę :-PFOSS pisze:czekaj przyjdzie zima to już nie będziesz taki kozak :-Psebos17 pisze:cóż, na ten pomysł wpadłem już jakiś czas temu i jeżdżę tak non stop :mrgreen:paulo79 pisze:popatrz na to z drugiej strony, mozesz fotel podniesc max do gory i otworzyc szyberdach, bedziesz fajnie wygladal i jakie widoki... ;-)
Jeżeli mówisz o lampce z tyłu przedniego fotela (od spodu oczywiście) oświetlającego przestrzeń przy nogach pasażera z tyłu to w Recaro po-lifcie też te lampki są.dice111 pisze:(...) Nie wiem jak w sportowych (czy jest lampka), ale tapczany po lifcie miały pod spodem lampke, przed liftem nie.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Si :-)FOSS pisze:Jeżeli mówisz o lampce z tyłu przedniego fotela (od spodu oczywiście) oświetlającego przestrzeń przy nogach pasażera z tyłu to w Recaro po-lifcie też te lampki są.dice111 pisze:(...) Nie wiem jak w sportowych (czy jest lampka), ale tapczany po lifcie miały pod spodem lampke, przed liftem nie.
Można. Airbag gdyby go nie było można łatwo przełożyć (trzeba tylko zrobić własne otwory technologiczne na niego i pociagnać wiązkę (wypleśc np ze starego fotela). Wtyczki sa te same.colln pisze:dzięki wielkie
to jeszcze jedno: czy przedliftowe można założyć do polifta jeśli mają airbagi, czy coś może nie pasić..
To samo dotyczy elektryki i grzania dupska. Jednak tego drugiego nie polecam przekładać (najlepiej jak masz grzanie, kupić grzanie) - kupa z tym roboty.
Gorzej z tymi modułami komfortu. W przedliftowym tego nie spotkasz, wiec wiazki musialbys targac swoje do nich.
Do lifta najlepiej kupic lifta z tymi samymi opcjami (poduchy grzanie etc) i to w dobrym stanie, bo ograniczysz sie wtedy tylko do odkrecenia 4 srub, pasów, odpieciu wtyczek. Inaczej bedziesz musial rzeźbić, przekładac plastyki co by były pod kolor (choć np ecrue jest bardzo podobny i na pierwszy rzut oka nie widać), poduchy, elektryke itd.
Robiłem to niedawno (tzn fotele liftowe (pełna elektryka) do auta przed liftemi, m.in bez poduch, a tapicerke przekladalem z pol elektryki do plenej elektryki) i wiecej bym sie za to nie brał. Z zreszta za niedługo wrzuce do Warsztatu opis z tego "dzieła".
Black Cars Matters
Noi za to Cię podziwiam... nie wspominając już o opisach "krok po kroku" z dokumentacją zdjęciową włącznie.dice111 pisze:(...) Robiłem to niedawno (tzn fotele liftowe (pełna elektryka) do auta przed liftemi, m.in bez poduch, a tapicerke przekladalem z pol elektryki do plenej elektryki) i wiecej bym sie za to nie brał. Z zreszta za niedługo wrzuce do Warsztatu opis z tego "dzieła".
Ja za własnoręczne dłubanie to jeszcze czasem się wezmę ale na robienie przy tym jeszcze dokumentacji technicznej to już zupełnie nie mam natchnienia :roll:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
ja mam fotele przed liftem recaro z rocznika '98 w kolorze ecru, przyciski sterowania czarne i lampki z tyłu fotela do podświetlenia nóg są.FOSS pisze:Jeżeli mówisz o lampce z tyłu przedniego fotela (od spodu oczywiście) oświetlającego przestrzeń przy nogach pasażera z tyłu to w Recaro po-lifcie też te lampki są.dice111 pisze:(...) Nie wiem jak w sportowych (czy jest lampka), ale tapczany po lifcie miały pod spodem lampke, przed liftem nie.