Witam,
Jakby tego wszystkiego było mało to jeszcze nadmuch mi zwariował.
Wieje cały czas chłodne powietrze, obojętnie czy nastawie ciepło czy zimno ale z prawego nawiewu wali cały czas ciepłe. WTF??
Niby słychać jak te klapy sie ruszają po włączeniu ale komp mi nic nie pokazał.
Jak to sprawdzić dominatorem?
pozdrawiam
Poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pozdrawiam, FOSS.
[D3 4,2] Nadmuch zgłupiał...
[D3 4,2] Nadmuch zgłupiał...
Ostatnio zmieniony 05 lis 2010, 10:00 przez kukiluki, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty to się chłopie masz z tym swoim bolidem :shock:
Aż ciężko mi coś zasugerować - wprawdzie jakiś czas temu walczyłem z prawie identyczną usterką ale nie wiem czy u Ciebie są podobne rozwiązania techniczne...
u mnie był problem z pompą nagrzewnicy oraz elektrozaworami z nią zintegrowanymi - całość odpowiada właśnie za odpowiedni przepływ gorącego płynu przez nagrzewnicę w odpowiedniej ilości i w zależności od temperatur ustawionych dla każdej ze stref.
Aż ciężko mi coś zasugerować - wprawdzie jakiś czas temu walczyłem z prawie identyczną usterką ale nie wiem czy u Ciebie są podobne rozwiązania techniczne...
u mnie był problem z pompą nagrzewnicy oraz elektrozaworami z nią zintegrowanymi - całość odpowiada właśnie za odpowiedni przepływ gorącego płynu przez nagrzewnicę w odpowiedniej ilości i w zależności od temperatur ustawionych dla każdej ze stref.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-