[Łódzkie] spot łódzkie?
No to trzeba się spotkaćJIMM pisze:Widzisz kolego, od 20 kwietnia br. było cicho i wystarczy dygresje rzucić i już temat żyje w dwóch obszarachGecio pisze:Witam Żyje tu ktoś?
[ Dodano: 2016-12-09, 09:41 ]
W ten weekend komuś pasuje?? Ja w niedziele mógłbym wstępnie podjechać
Jak nie to 17 GRUDNIA tylko gdzie to by było?
-
- Super Klubowicz
oo to lipa bo myślałem że będziesz....
wybieram się na razie ja, Paweł swoją S8 D3, może AMSTAFF też będzi, kto ma ochote jeszcze?
.... Słuchajcie może najpierw spotkamy się na Jana Pawła przed Pasażem Łódzkim na parkiingu przy samej ulicy (abyśmy byli widoczni ) i polecimy taką mini kolumną już do portu ?
[ Dodano: 2016-12-17, 13:05 ]
Nooo Panowie.... Ja za 4h ruszam do Portu....kto bedzie ?
wybieram się na razie ja, Paweł swoją S8 D3, może AMSTAFF też będzi, kto ma ochote jeszcze?
.... Słuchajcie może najpierw spotkamy się na Jana Pawła przed Pasażem Łódzkim na parkiingu przy samej ulicy (abyśmy byli widoczni ) i polecimy taką mini kolumną już do portu ?
[ Dodano: 2016-12-17, 13:05 ]
Nooo Panowie.... Ja za 4h ruszam do Portu....kto bedzie ?
to nie jest zwykły napęd...to
Spocik się udał...jeśli chodzi o frekwencję sympatykow AUDI to wielu nie było, natomiast z forum ... no cóż
Naliczylem, ze w naszym regionie jest przynajmniej z 10 łósemek a byly tylko dwie ...moja i Pawla S8 D3 ... fajnie bylo się znów spotkać, miło było poznać również Marcina jego czarną piękność S6 C5 w pelnym pakiecie do RS6 ...
Oby kolejne byly w większym gronie
Naliczylem, ze w naszym regionie jest przynajmniej z 10 łósemek a byly tylko dwie ...moja i Pawla S8 D3 ... fajnie bylo się znów spotkać, miło było poznać również Marcina jego czarną piękność S6 C5 w pelnym pakiecie do RS6 ...
Oby kolejne byly w większym gronie
to nie jest zwykły napęd...to