[A8 S8 D2] Jak znaleźć dobre auto
chris ostudze cie szukalem auta w oryginalnej powłoce i co ? doprowadzilem stan techniczny do bdb i przytarl mnie koles ciezarowką .... auto juz malowane ba nawet slad szpachli mam w 1 miejscu bo mi rozerwal tylni blotnik 2-3 cm czar prysł w jakies 10 sekund , jak masz zamiar jezdzic po posesji to szukaj idealu jak nie to skupilbym sie na tym w jakim jest auto stanie i jak bylo traktowane koniec kropka
bądź sobą, wariatów też lubią
Panowie 400 czy 600 mikronów to jest 0,4 - 0,6 mm szpachli... Nie mówcie, że to jest dużo Każdy z Was pewnie widział filmiki na necie jak młotkiem oklepują kit z auta Ile tam musiałby miernik pokazać?
Im wyższa klasa samochodu tym więcej kładli lakieru. Oryginalny lakier w A8 spokojnie może wynosić 140 mikronów, natomiast np w A3 już tego lakieru będzie zdecydowanie mniej bo ok 100. Ostatnio mierzyłem np Suzuki Swifta to najwięcej miał 60 Weź tu go poleruj
Im wyższa klasa samochodu tym więcej kładli lakieru. Oryginalny lakier w A8 spokojnie może wynosić 140 mikronów, natomiast np w A3 już tego lakieru będzie zdecydowanie mniej bo ok 100. Ostatnio mierzyłem np Suzuki Swifta to najwięcej miał 60 Weź tu go poleruj