A8 D2 3,3 TDI
A8 D2 3,3 TDI
Witam!!!Oto moja A8
3,3 TDi standard z wyjatkiem Navi RNS-E i Alu 255/35/20 Ogumienie Yokohama Advin Sport
3,3 TDi standard z wyjatkiem Navi RNS-E i Alu 255/35/20 Ogumienie Yokohama Advin Sport
od 18-09-2010 szczesliwy posiadacz A8
-
- Forum Audi A8
W żadnym A8/S8 D2 nie widziałem takiej fabrycznie a sam przecież posiadam S8 z rocznika 2002 z rokiem modelowym 2003 czyli jedna z ostatnich...Max pisze:jeśli się nie mylę to w 2002r. montowali takie cuda :roll: :?:bronko86 pisze:Ori ale nie do modelu D2 ;-) Czy sie mylę kolego Max :-) ? pozdroMax pisze:oczywście, że ori
ta navi to ori od A6/S6/RS6 C5 montowana w ostatnich latach produkcji tego modelu ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Damiano, jest zapewne tak jak mówisz ;-) ja widziałem już w ogłoszeniach taką navi w A8 stąd moja opinia ale może też była dokładana. Nie zmienia to faktu, jednak, że ta navi jest ori audi :-)FOSS pisze:W żadnym A8/S8 D2 nie widziałem takiej fabrycznie a sam przecież posiadam S8 z rocznika 2002 z rokiem modelowym 2003 czyli jedna z ostatnich...Max pisze:jeśli się nie mylę to w 2002r. montowali takie cuda :roll: :?:bronko86 pisze: Ori ale nie do modelu D2 ;-) Czy sie mylę kolego Max :-) ? pozdro
ta navi to ori od A6/S6/RS6 C5 montowana w ostatnich latach produkcji tego modelu ;-)
Było śliczne Audi A8 4.2 Quattro 2001r.
Max pisze:Damiano, jest zapewne tak jak mówisz ;-) ja widziałem już w ogłoszeniach taką navi w A8 stąd moja opinia ale może też była dokładana. Nie zmienia to faktu, jednak, że ta navi jest ori audi :-)FOSS pisze:W żadnym A8/S8 D2 nie widziałem takiej fabrycznie a sam przecież posiadam S8 z rocznika 2002 z rokiem modelowym 2003 czyli jedna z ostatnich...Max pisze: jeśli się nie mylę to w 2002r. montowali takie cuda :roll: :?:
Też przeglądałem wiele ogłoszeń D2 z końca produkcji i w zadnej takiej navi nie widziałem ale tak jak piszesz Max jest to produkt Audi ;-)
marta, przed Tobą nic sie nie ukryje ;-) A tak wogóle to na tym filmiku konkretnie sie wzorowałem ;-) Z tym że wiesz... jedna taka w Polsce, i jedna w Niemczech może być :mrgreen: Ale to co moge powiedzieć... co rzuciło mi sie w oczy... Kolega ma 4 takie same felgi tzn przypuszczam że 9J każda, i powiem że jak dla mnie na tyle musi być 10J! Felga jest bardziej wklęśnięta i lepiej sie to komponuje na aucie, teraz nie żałuje że mam taki komplet jaki mam :mrgreen: