FOSS pisze:O ile dobrze kojarzę to Rafał daje pisemną gwarancję.
tak
as131 pisze:Komu wy takie bzdety wciskacie że niby same silniczki macie zregenerowane i działa to wszystko dwa lata
takie są fakty, Rafał nie jest żadnym moim kolegą raz sie z nim widziałem przy okazji wymiany silniczka.
Ja po prostu nie używam ręcznego/lub bardzo rzadko, nie mam ku temu sposobności może dlatego wytrzymały tak długo
as131 pisze:Skoro są tacy the best to dlaczego nie ma nigdzie opinii o nich ?
tylko tu na forum i tylko od kilku kolegów z forum ?
Zadzwoń zapytaj i podziel się tutaj ta informacją
Ja osobiście mam w D-pie opiniowanie w internecie, jedynie czasami wypowiem sie tutaj na forum, to jedyna moja aktywność internetowa jeśli chodzi o motoryzacje, na więcej nie mam czasu, być może osoby pozytywnie obsłużone mają również ciekawsze rzeczy do robienia niz siedzenie i opinoowanie każdej usługi na 10 różnych portalach. Zazwyczaj jesli pojawiają sie w internecie opinie to złe, dobrych mało komu chce sie pisać. Lepszym motywatorem jest zazwyczaj złość niżeli wdzięczność
Przestań sie bulwersować, najwyraźniej ktoś Ci zregenerował silniczek bez pisemnej gwarancji i czujesz sie pokrzywdzony wylewając tutaj swoją frustracje, jedź zareklamuj albo niech Ci oddadzą kase i kup nowy TRW za 850zł.
Tak wgl testował ktoś te zaciski TRW z allegro ?