na allegro są nowe nagrzewnice za ok 100 zł za sztuke, wykonane są z amelinum, co myślicie o nich??karols pisze:Dokładnie. Ja podczas płukania widziałem że i tak wszystkiego z niej nie wypłuczę. Dwóch ostatnich żeberek w jednej z nagrzewnic nie udało mi się wypłukać, bo nadal nie grzeją. Także gdy sytuacja się powtórzy, to czeka mnie wymiana.ernesto pisze:Tak czy owak z czasem skończy się to wymianą.
A tak z ciekawości to ktoś już kupował nowe nagrzewnice i jaki był koszt ? Bo przeglądając stronki z częściami, to nie mogłem znaleźć takiej jak ja mam : http://allegro.pl/audi-a8-d2-d3-nagrzew ... 34573.html
A z nowych to są tylko z bocznym podłączeniem : http://www.iparts.pl/czesc/nagrzewnica- ... 10017.html
[D2 98 4.2PB/LPG ] Kiepskie grzanie - nie grzeje jak trzeb
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
tego nie wiem jak to wpływa na gume, lepiej raczej nie eksperymentować, ja robiłem to tak, robiłem roztwór, wlewałem do nagrzewnicy i trzymałem pare minut, i tak kilka razy, efekt olśniewający,
jeśli chodzi o sam specyfik to kupowałem to na allegro, jest to w postaci granulków i musisz to rozrobić w wodzie tym samym uważać aby nie dotykać na gołą skóre- JEST TO BARDZO ŻRĄCE, możez to zalać nawet zimną wodą z krany, przy rozpószczeniu i tak nabiera sporo temperatury
[ Dodano: 2017-01-28, 18:57 ]
tylko zapomniałem o jednej bardzo ważnej rzeczy, nagrzewnica nie może być aluminiowa bo środek zeżre alu, w d2 jest mosiężna a w d3 to nie wiem
jeśli chodzi o sam specyfik to kupowałem to na allegro, jest to w postaci granulków i musisz to rozrobić w wodzie tym samym uważać aby nie dotykać na gołą skóre- JEST TO BARDZO ŻRĄCE, możez to zalać nawet zimną wodą z krany, przy rozpószczeniu i tak nabiera sporo temperatury
[ Dodano: 2017-01-28, 18:57 ]
tylko zapomniałem o jednej bardzo ważnej rzeczy, nagrzewnica nie może być aluminiowa bo środek zeżre alu, w d2 jest mosiężna a w d3 to nie wiem
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
- tutenhamon
- Super Klubowicz