[D2 94 4.2PB ] Demontaż skrzyni biegów
Targałeś go do kanału i z kanału w górę ? Jeśli tak to gratuluję, ja bym na bank wyjeżdżał całym zestawem. Elektronikę odpiąć i rzucić na silnik to całe 20 minut roboty w porównaniu do tego co trzeba zrobić, żeby to rozpinać na samochodzie
Gratuluję samozaparcia
Gratuluję samozaparcia
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Jak się ma odpowiednie narzędzia, miejsce i doświadczenie w tej kwestii to i owszem. Ale jak się robi to pierwszy raz, samemu, w małym garażu z krótkim, wąskim kanałem, gdzie 1/3 auta musi być na dworze, to jednak trochę czasu się traci na kombinacje i wymyślanie różnych patentówricobb pisze:eee no panowie nie przesadzajcie,wytargac tą skrzynie to 4 godziny roboty,fakt faktem do lekkich nie nalezy
Four rings to rule them all
Ja u siebie specjalnie do tej roboty kanał przerabiałem z długości o 80 cm. Bo jak auto stało to do kanału nie mogłem się dostać. Jeśli to by było lato to du...ie bym miał jakby pół auta wystawało na zewnątrz.gtfan pisze:Jak się ma odpowiednie narzędzia, miejsce i doświadczenie w tej kwestii to i owszem. Ale jak się robi to pierwszy raz, samemu, w małym garażu z krótkim, wąskim kanałem, gdzie 1/3 auta musi być na dworze, to jednak trochę czasu się traci na kombinacje i wymyślanie różnych patentów
Dążenie do doskonałości.