Niestety wasza przeróbka moich sprysków nie sprawdziła się, po drodze musiałem stawac na stacji i myc lampy , patent prestona sie nie sprawdziłmartin_rs4 pisze:Tyyyy Lucek, bo wstawie fotę jak Ci spryski reflektorów "stjuningowaliśmy" pod Nosalem
III OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]mała zmiana odnośnie tzw. "wpisowego", otóż :
Opłatę wpisową należy uiścić w terminie do 30.04.2017. W razie wcześniejszej rezygnacji ze zlotu do dnia 31.05.2017 "Opłata wpisowa" zostaje zwrócona.
tak więc, można się spokojnie wpisać, natomiast kase przelewamy do wyznaczonego terminu (można razem z zaliczką lub osobno). Proszę przy tym dokładnie opisać za co są przelane pieniądze. [/center]
Opłatę wpisową należy uiścić w terminie do 30.04.2017. W razie wcześniejszej rezygnacji ze zlotu do dnia 31.05.2017 "Opłata wpisowa" zostaje zwrócona.
tak więc, można się spokojnie wpisać, natomiast kase przelewamy do wyznaczonego terminu (można razem z zaliczką lub osobno). Proszę przy tym dokładnie opisać za co są przelane pieniądze. [/center]
to nie jest zwykły napęd...to
U mnie wakacje itp ustalamy dwa dnie przed wyjazdem ( wylotem ) hahhamartin_rs4 pisze:JanekS13, jeśli nie masz żadnych uroczystości rodzinnych lub innych ważnych rzeczy, to tak jak Daniel pisze...zaplanuj sobie wlasnie to i dostosuj wszystko pod ten termin.
Wiadomo...wypadków losowych nikt nie przewidzi...
Naprawdę Panowie nie mogę nic ustalać na wrzesień
Ale będe chciał wpaść chociaż w sobotę pogadać , chyba że się wyklaruje coś wcześniej to dam znać
janek ja tez licze na twoja obecnosc mieszkamy 10min drogi od siebie nigdy jeszcze nie rozmawialismy na zywo poza tym przed 2 zlotem jak rozmawialismy telefonicznie to powiedziales mi ze na 3 napewno bedziesz
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam