![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Wymiana mechatroniki 3.0 tdi 6hp19a
[D3 ALL ] Wymiana mechatroniki 3.0 tdi 6hp19a
Witam
Ostatnio udało mi się nabyć 2 sztuki skrzyć 6hp19a (KZC) od 3.0 tdi rok 2010 z niskim przebiegiem i bardzo atrakcyjnej cenie i mam pytanie odnośnie Cp mianowicie czy ochrona komponentu jest w mechatronice czy w sterowniku skrzyni ? I czy bez problemu mogę przełożyć skrzynie do samochodu z rocznikiem 2008 jakie mogą być objawy wyskoczenia CP
Ostatnio udało mi się nabyć 2 sztuki skrzyć 6hp19a (KZC) od 3.0 tdi rok 2010 z niskim przebiegiem i bardzo atrakcyjnej cenie i mam pytanie odnośnie Cp mianowicie czy ochrona komponentu jest w mechatronice czy w sterowniku skrzyni ? I czy bez problemu mogę przełożyć skrzynie do samochodu z rocznikiem 2008 jakie mogą być objawy wyskoczenia CP
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
No właśnie tak podejrzewałem tylko nie wiedziałem w którym miejscu jest ukryta ochrona komponentu...
Bo koszę i mechanika skrzyni jest taka sama sterowanie tylko się zmienia
O widzisz tego nie wiedziałem...widzę ze będzie ciekawię bo przekładając mechatronikę z JNL do KZC przełożenia będą takie same jak początkowo w skrzyni JNL ? dobrze rozumiem czy nie ?danishow pisze: montując kompletną KZC do auta musisz też wymienić dyfer
Bo koszę i mechanika skrzyni jest taka sama sterowanie tylko się zmienia
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz