Mercedes E320 CDI W211
Mercedes E320 CDI W211
Miał ktoś styczność z tym autem? Jak to się sprawuje?
Brat to miał, 2005 diesel 150 KM w automacie.
Kupił jak miał 150 sprzedał przy 220. Przy silniku nic nie robił.
Popytaj miejscowe "złotówy"
Kupił jak miał 150 sprzedał przy 220. Przy silniku nic nie robił.
Popytaj miejscowe "złotówy"
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Lechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Ja miałem takiego MB przez 2lata. W211 3.2CDI 204HP wersja AVANGARDE kombi. Ogólnie elektryka to masakra w tym aucie, co chwile są z nią jakieś problemy. Ja przez 2 lata zainwestowałem w niego ponad 8.000zl. Wahacze praktycznie komplet,pompa paliwa, wał wraz z podporą, sprężarka od NIVO,i co jakiś czas jakiś czujnik.
Silnik sam w sobie naprawdę przyjemny. z nim nie było żadnych problemów tak samo jak i z automatyczną skrzynią biegów.Jak na takie gabaryty i koła R19 auto zwinne i ekonomiczne. Mega pojemny bagażnik,wygodna pozycja za kierownicą, śmiało w 5 osób można pojechać na mazury na urlop i załadować wszystko włącznie z wózkiem dla dziecka ,wędkami i resztą gadzetów.
Nie ukrywam,że chętnie bym wrócił do tego auta ale właśnie z silnikiem V6 CDi bądz e500
Silnik sam w sobie naprawdę przyjemny. z nim nie było żadnych problemów tak samo jak i z automatyczną skrzynią biegów.Jak na takie gabaryty i koła R19 auto zwinne i ekonomiczne. Mega pojemny bagażnik,wygodna pozycja za kierownicą, śmiało w 5 osób można pojechać na mazury na urlop i załadować wszystko włącznie z wózkiem dla dziecka ,wędkami i resztą gadzetów.
Nie ukrywam,że chętnie bym wrócił do tego auta ale właśnie z silnikiem V6 CDi bądz e500
byl ALLROAD 2.7bt 04r
jest A8 D3 4.0tdi 03r
jest A8 D3 4.0tdi 03r