A lusterko... Podoba się kierunek ale składanie na płasko nie przemawia do mnie tak jak uszy do góry
Co do lusterka to miałem to samo przed założeniem, bo składają się na bok a nie do góry jak w przedlifcie,ale przeszło mi
Naprawdę miło się patrzy ,kolejne plusy to większe pole widzenia w lusterkach niż w przedlifcie,większa możliwość regulacji oraz pakiet oświetlenia zewnętrzny w lusterkach również lepiej świeci niż w PreFL
Ostatnio zmieniony 31 sty 2017, 20:55 przez jordan233, łącznie zmieniany 1 raz.
Freeq pisze:Podoba mi się :-) drogi biznes z lusterkami? Jak z montażem? Dużo zabawy?
Lusterka pasują Plug&Play ,kolega mi wymieniał (boczki ściągane ) ,kostka jest ta sama,to znaczy ja miałem w starych kostkę 16PIN ,a ta z II liftu również ma 14PIN + dodatkowa mała kostka 3 pinowa do Lane Assist oraz kierunku w lusterku ,z tego co wiem to jeden kolega forumowy podłączał kierunek w lusterku pod przedni kierunek i nie wali błędem,tylko muszę wiedzieć w jaki przewód się wpiąć który jest w słupku,czekam na info od kolesia który to przerabiał,bo żeby się w wpiąć w kierunek w błotniku to od cholery roboty
Ostatnio zmieniony 03 mar 2017, 20:56 przez jordan233, łącznie zmieniany 1 raz.
fajowe te lusterka tylko te uszka składane do góry bardzo lubie a u ciebie jest pewnie na plasko /mniej efektywnie // line assist cos pięknego i przydatnego ciekawe czy to jakie specjalne czujki dodatkowo w zderzak musza wejść czy po prostu jest ały czas aktywne dwa skrajne czujki zderzaka plus kontrolka w lusterku tak po skrócie mówiąc
Sławka maszynka jest dopieszczana.
Silniczek fajnie chodzi.
Nastawników po długim staniu nie słychać podczas uruchamiania.
Zegary z S8 odmłodziły mocno autko w środku
+ wiele innych modów. Taki rodzyneczek.
Co do Lane Assist to odpuszczę ze względu na czołową szybę (z kamerą), chociaż jak będzie okazja to będzie i to zrobione,ale długa droga jeszcze....
Na początek chcę skończyć aktywny radar ACC oraz SIDE ASSIST,
potrzebna będzie rzeźba ,gdyż trzeba będzie wymyślić mocowanie dwóch czujników w tylnym zderzaku,gdyż nie można ich kupić oddzielnie,chyba że uda mi się dostać....
Dodatkowo musi być najnowszy Gatewey ,przycisk od side assist który jest między przyciskiem rolety a parktronika,okablowanie,czujniki,kodowanie.
dzisiaj podłączyłem kierunki w lusterkach,jak na razie jeną stronę,od strony kierowcy będzie więcej zabawy..... masakra.... Nie myślałem że będzie to takie czasochłonne.
Kierunki fajne
Do kompletu przydały by się tylne lampy po-liftowe
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-