ooo bylo by fajnie :d :d :dRafelek pisze:Widzę że chętnych coraz więcej to może i uda się zaliczyć zlocik w Katowicach :mrgreen:
[Katowice] Ktoś chętny jest na spota?
-
- Forum Audi A8
bede chyba mial dwa komplety na sprzedazRafelek pisze:Karol ty przybywasz do Polski to koniecznie trzeba się spotkać. Łabul chce omówić obniżenie D3 :mrgreen:
[ Dodano: 2010-11-15, 21:15 ]
mi jest obojetne dostosuje sie byle po polowie grudniakolonkos88 pisze:Może zapytam jeszcze tak, jaki dzień preferujecie? Sobota, niedziela? A może pt?
mysle ze 15 juz bede
No skoro tak to przed świętami pozostaje nam tylko jeden weekend... 18-19 grudnia.Karol pisze:mi jest obojetne dostosuje sie byle po polowie grudniakolonkos88 pisze:Może zapytam jeszcze tak, jaki dzień preferujecie? Sobota, niedziela? A może pt?
mysle ze 15 juz bede
Ja poza weekendem praktycznie nie dam rady... nawet piątek po południu nie wchodzi u mnie w grę ponieważ w sobotę moja małżonka właściwie zawsze pracuje a przed świętami na pewno nie dadzą jej wolnego...
w Katowicach będę dopiero wieczorem :-?
Przyznam szczerze że najchętniej widziałbym takie spotkanie w niedzielę w godzinach około południa... no chyba że w sobotę wieczorem się spotkamy ale nie sądzę abym był wcześniej niż 20:00 :-?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
pisze sie nato:)
zdjecia przedstawiaja moje AUDI po montażu lpg!!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d88 ... 413be.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d88 ... 413be.html
Koledzy, ja tak jak pisałem wcześniej wprawdzie będę w sobotę ale wieczorem i ...
z W-wy wyjadę najwcześniej 16-17 co przy takich warunkach pogodowych (do przebycia mam praktycznie równe 300km) to nie wiem nawet czy godzina 20 jest realna :-?
Może jednak w niedzielę bedzie łatwiej... koło południa lub po południu??...
bo jak na trasie będzie słabo to może się okazać że jak przyjadę to większość będzie się już zbierać do domów :roll:
z W-wy wyjadę najwcześniej 16-17 co przy takich warunkach pogodowych (do przebycia mam praktycznie równe 300km) to nie wiem nawet czy godzina 20 jest realna :-?
Może jednak w niedzielę bedzie łatwiej... koło południa lub po południu??...
bo jak na trasie będzie słabo to może się okazać że jak przyjadę to większość będzie się już zbierać do domów :roll:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-