części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

III OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 05 mar 2017, 19:42

Michal_ST, zrobimy to w późniejszym terminie w oddzielnym temacie <okok>

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 05 mar 2017, 21:40

Trasa ma tyle punktow, ze naprawde jest sie gdzie spotkac w drodze ;) Fajnie bedzie jak nie trafimy na wieczny korek przed zakopcem :D

Michal_ST
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Michal_ST » 05 mar 2017, 21:58

Nie wiem jak jest teraz ale jak byłem to na moście w Białym Dunajcu był sygnalizator i wahadełko.

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 05 mar 2017, 22:45

Michal_ST, no jak bylismy na poczatku lutego bylo to samo... idiotyzm i glupota :) Zamiast mostek naprawic to sie zawezilo przejazd na 1 auto :)

Michal_ST
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Michal_ST » 06 mar 2017, 18:13

Kwaterę miałem od tego mostu jakieś 400 m, zaraz za mostem w kierunku Zakopanego uliczka w prawo byłem w 2013 roku most dlatego się nie remontuje bo został po części wybudowany na prywatnym terenie tak twierdził właściciel kwatery.

JIMM

Post autor: JIMM » 09 mar 2017, 10:15

martin_rs4 pisze:
FOSS pisze:Ty weź się opanuj bo jak zbiorę jakąś ekipę z Warszawy i również się podłączymy to zablokujemy Zakopiankę
Ty weź lepiej mi daj znać ilu Was tam ze stolicy ma zamiar być, bo mamy "tylko" 45 pokoi (90-100miejsc) <faktycznie>

obecnie jest już ponad 50 osób, a do maja trochę czasu jest...
No to widzę, że ekipa "Zacna" się zbiera we wrześniu, aż dziw bierze i zazdrość, że można zaplanować i zaklepać sobie tak odległy termin niezależnie od priorytetów i roboty <hmm>

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 09 mar 2017, 10:35

no właśnie to jest na tyle odległy termin aby móc sobie zaklepać w pracy urlop i spojrzeć w kalendarz czy coś tam innego nie stoi w planach, bo jeśli nie to dla klubowicza - sympatyka A8 i nie tylko, będzie to właśnie wtedy priorytet No.1 :D
to nie jest zwykły napęd...to

ernesto

Post autor: ernesto » 09 mar 2017, 13:16

Ja już napomniałem, że biorę urlop na początku września, a jak nie to zawsze zostaje lekarska zielona karteczka :D :D

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 09 mar 2017, 19:11

To co Erni, przyjeżdżacie już w poniedziałek do Zakopca? ...bo my tak :D

Michal_ST
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Michal_ST » 10 mar 2017, 19:22

W planie urlopowym zaznaczyłem drugi tydzień września :) Do zlotu będę cisnął weekendy by odświeżyć swój dupowóz może gwiazdą nie będzie ale tragedii też nie. :) Ogólnie to będzie pierwszy wypad na imprezę motoryzacyjną tego formatu :)

ernesto

Post autor: ernesto » 11 mar 2017, 05:41

danishow pisze: Erni, przyjeżdżacie już w poniedziałek do Zakopca?
Obawiam się, że Aga nie dostanie tyle urlopu.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 13 mar 2017, 21:58

[center]Chciałem przypomnieć, że zapisy na Zlot trwają do końca Kwietnia, tj. 30.04.2017 (w tym przelewy za Wpisowe oraz I Zaliczke).

Ze wstępnych wyliczeń wychodzi, że zapisało się już ponad 60 osób (łącznie z dziećmi), tak więc dostępnych miejsc zostało ok. 30... więc proszę .... nie wszyscy na raz <faktycznie> :D [/center]

[center]Z~A~P~R~A~S~Z~A~M~Y[/center]

[center] http://www.a8team.pl/iii-ogolnopolski-z ... t22410.htm [/center]
to nie jest zwykły napęd...to

Michal_ST
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Michal_ST » 14 mar 2017, 18:47

Tyle już osobistości zapisanych oj... <boisie> A ja jeszcze w kartoflach przed Zlotem... :)

blastx
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: blastx » 17 mar 2017, 22:50

Zabiorę głos, bo jestem z Zakopanego i widzę, że strasznie się boicie korków, to powiem Wam tyle, że połowa września, to akurat czas kiedy dzieci chodzą do szkoły, więc rodzice z dziećmi nie jeżdżą do Zakopanego i nie ma wówczas korków takich jak to opisujecie. Takie sytuacje to w ferie zimowe, wakacje oraz okres świąteczno-noworoczny. Wtedy wszędzie są zapchane ulice, nawet te mniejsze.
Wiadomo, że turyści odwiedzają Zakopane cały rok, ale 14-17 września nie będzie katastrofy. Na przykład teraz (połowa marca), jak jadę o 22:00 po centrum Zakopanego, to praktycznie jestem sam na drogach. Czasem taksówka przejedzie...

Druga sprawa, piszecie że zlot będzie w Cyrhli koło Zakopanego, podczas gdy Cyrhla to nazwa dzielnicy Zakopanego. Nie jest to osobna miejscowość :) Poza tym wszyscy na Podhalu mówią na Cyrhli, a nie w Cyrhli. To tak w ramach gawędy językowej :)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Toporowa_Cyrhla

14 września mam akurat urodziny :) Ode mnie z domu do hotelu Tatra na Cyrhli jest 5,3 km więc przejadę się zobaczyć czy się dobrze bawicie.

Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 17 mar 2017, 23:00 przez blastx, łącznie zmieniany 1 raz.
--== A8 4EVER ==--

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 17 mar 2017, 23:00

blastx pisze:Druga sprawa, piszecie że zlot będzie w Cyrhli koło Zakopanego, podczas gdy Cyrhla to nazwa dzielnicy Zakopanego. Nie jest to osobna miejscowość Poza tym wszyscy na Podhalu mówią na Cyrhli, a nie w Cyrhli. To tak w ramach gawędy językowej
blastx, poprawimy się ....Cinek, działaj <hihi>

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl