Ja swoją holowałem też około 3 km. Jechałem na N i prędkość nie przekraczała 10/15 km/h.
Dobry zamiennik to Vemo i tańszy od Siemensa jakieś 100 zł. Nie polecam taniochy z allegro, a można je kupić już za 100/150 zł. Ja kupowałem intercarsie. Moim zdaniem napisz do dice111 na pewno coś ci zaproponuje w dobrej cenie.
![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB/LPG ] Auto nie odpala
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
Jak sprawdzic ta pompke - manometrem ?
Witajcie ,
Mam podobny objaw ja koledzy powyżej, -tzn , pewnego dnia zatankowałem benzynę, około 30 l - następnego dnia zapaliłem samochód, i zaczął się krztusić na benzynie, ale po przełączeniu na LPG jeździłem cały wieczór, nazajutrz już nie zapalił, kręci i co jakiś czas złapie, ale nie zapali.
Zanim zacznę rozkręcać pompę paliwa chciałbym się upewnić czy to jej problem.
Czy da się zapiąć jakiś manometr na rurkę i sprawdzić jakie daje ciśnienie pompa ?
Gdzie zdobyć taki manometr ?
Co jeszcze sprawdzić przed tą pracą ?
Pozdrawiam
Rafał
Mam podobny objaw ja koledzy powyżej, -tzn , pewnego dnia zatankowałem benzynę, około 30 l - następnego dnia zapaliłem samochód, i zaczął się krztusić na benzynie, ale po przełączeniu na LPG jeździłem cały wieczór, nazajutrz już nie zapalił, kręci i co jakiś czas złapie, ale nie zapali.
Zanim zacznę rozkręcać pompę paliwa chciałbym się upewnić czy to jej problem.
Czy da się zapiąć jakiś manometr na rurkę i sprawdzić jakie daje ciśnienie pompa ?
Gdzie zdobyć taki manometr ?
Co jeszcze sprawdzić przed tą pracą ?
Pozdrawiam
Rafał