[D3 04 3.7MPI/LPG ] Coś stuka w lewym kole
- Michall2107
- Forum Audi A8
- Michall2107
- Forum Audi A8
Michall2107 pisze:Wymienie w takim razie ! Dzieki ! Ale to jesli lacznik to mkze byc tak, ze raz puka a innym razem jest cisza ?
O które gumy chodzi ci dokładnie?
Po wymianie zbieżnośc jest zalecana ?
Zależy w jaką dziurę wiedziesz to tak będzie słychać bo walić dopiero będzie jak całkiem się urwie.
Masz jeden drążek przy lewym dolnym przednim wahaczu, jeden drążek przy prawym dolnym przednim wahaczu i te drążki łączy taka rura na której są 2 gumy. Też jest prawa i lewa guma. Same gumy to groszę.
Zbieżność nic do tego nie ma. Jak wymieniasz wahacze albo końcówki drążka kierowniczego to tak.
Mi tez coś stuka ale w obu kołach tylko na kostce brukowej lub na nierównościach ostro połatanej drogi przy małej prędkości.
Wymienione wahacze góra cała z koncówkami łączniki drązka gumy drążka poliuretan.
Nie wiem kto mi to zdiagnuzje stuka jakby gdzies jakaś puszka lużna latała od podciśnienia do szłau mnie to doprowadza, jesli ktos mi potwierdzi to na 100% to moge i magiel wymienić byle to ustało gdyż drgań kierownicy i stuków nie zniese
Wymienione wahacze góra cała z koncówkami łączniki drązka gumy drążka poliuretan.
Nie wiem kto mi to zdiagnuzje stuka jakby gdzies jakaś puszka lużna latała od podciśnienia do szłau mnie to doprowadza, jesli ktos mi potwierdzi to na 100% to moge i magiel wymienić byle to ustało gdyż drgań kierownicy i stuków nie zniese