der beste A8 3.7 von danishow
Nie no coś Ty, wymień olej i po sprawie ...najlepiej po długiej przejażdżce gdy olej będzie jeszcze ciepły. Potrzebujesz 1,5L nowego oleju ...fabrycznie zalewano 75W140 ale co poniektórzy zalecają jednak 75W90 GL5 i taki też do dyfra leję
W między czasie zamontowałem inny wał napędowy i tym samym cały napęd został wymieniony na sprzęt o przebiegu 300000 kilometrów niższym . Dodam, że obecny przebieg auta to 401000 tyś. km, silnik nie czerpie oleju a i mocy też mu nie brakuje
Zamontowałem też "może" nowe kółka, pojeżdżę trochę, polookam i może się na nie zdecyduje.
Poniżej coś dla oka:
W między czasie zamontowałem inny wał napędowy i tym samym cały napęd został wymieniony na sprzęt o przebiegu 300000 kilometrów niższym . Dodam, że obecny przebieg auta to 401000 tyś. km, silnik nie czerpie oleju a i mocy też mu nie brakuje
Zamontowałem też "może" nowe kółka, pojeżdżę trochę, polookam i może się na nie zdecyduje.
Poniżej coś dla oka:
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez danishow, łącznie zmieniany 2 razy.
Więc do rzeczy, ostatnio ponowna wymiana oleju, serwis klimatyzacji. Zabrałem się w końcu za długo już planowane przeróbki elektryczne ...czujnik deszczu, przesuwanie fotela pasażera pstryczkiem w podsufitce, montaż kombajnu Kenwooda (na razie spasowana tylko ramka ale wkrótce i radio zawita), kolejny zestaw felg też już zamontowany i taki mały gratisik do zganiania ludności z drogi .
Poniżej jak zwykle parę fotek dla oka
Poniżej jak zwykle parę fotek dla oka